Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wil Owen – “You’re A Mystery”

© Celyn Morris

Zijn Spotify-bio bestaat uit slechts één kort zinnetje: ‘Why are your songs so sad?’ Een reactie die hij waarschijnlijk veel krijgt, maar Wil Owen kan ook al op heel wat succes rekenen. Zijn debuutsingle “Will it al work out?” werd opgenomen in de officiële Spotify-playlist ‘The most beautiful songs in the world‘ en toen ging de bal aan het rollen voor de jonge Welshman. Hij kreeg al behoorlijk wat media-aandacht op het Britse vasteland en dat is wat ons betreft meer dan terecht.

Owens tweede single “You’re A Mystery” beschrijft hoe we in een relatie een sterke connectie kunnen hebben, maar toch de ander nooit volledig kunnen doorgronden. Hij schrijft zijn muziek zelf, waardoor die een uitlaatklep is om met de moeilijkheden en onzekerheden van het leven om te gaan. Op muzikaal vlak leunt Owen het dichtst aan bij indiefolk en doet hij wat denken aan artiesten als Ben Howard, Bon Iver of onze Belgische Tamino. Wil Owen werkte tijdens de lockdown aan zijn allereerste ep waarvan “You’re A Mystery” zijn tweede overtuigende visitekaartje is. Wij zijn alvast benieuwd naar de ep die in het najaar van 2021 zal verschijnen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.