Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello – “Don’t Go Yet”

‘Havana, ooh na-na’ klonk het in 2017 en zo had Camila Cabello haar eerste solo monsterhit te pakken. De samenwerking met Young Thug werd grijsgedraaid en is tot op heden haar op één na meest gestreamde nummer op Spotify. Op één staat “Señorita”, een duet met haar vriend Shawn Mendes. Intussen is Cabello al bezig aan haar derde plaat en daar krijgen we vandaag de eerste single uit te horen. Doe je bloemenhemd al maar aan en neem een cocktail in de hand, want “Don’t Go Yet” is een zomers feest.

Het artwork van de nieuwe single heeft wat weg van de cover van Pang van Caroline Polachek en dat is niet het enige dat weinig nieuws met zich meebrengt. Ondanks dat “Don’t Go Yet” een goed poplied is, kunnen we het niet vernieuwend noemen. De zuiderse invloeden in de muziek passen zeer goed bij de zomer, maar het lied mist wat originaliteit en bovendien is het refrein uiterst repetitief. De achtergrondzangers doen het met hun Spaanse teksten toch iets authentieker aanvoelen. “Don’t Go Yet” is leuk om je heupen op los te gooien en dat is het dan ook.

Familia, het derde album van Camila Cabello, zit er aan te komen, maar het is nog niet geweten wanneer we het precies mogen verwachten.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

1199 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello - "I LUV IT" (feat. Playboi Carti)

Camila Cabello is een Cubaans-Amerikaanse popster. Ze ging in 2016 verder als soloartieste na vier jaar in de meidengroep Fifth Harmony te…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Camila Cabello - Familia (★★): Weinig inspirerend familiefeest

Ongeveer een maand geleden vierde de Cubaanse Camila Cabello haar 25ste verjaardag en vandaag verlost ze haar fans van het wachten. Familia is…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Camila Cabello - “Bam Bam” (feat. Ed Sheeran)

Of je het nu wilt of niet, er bestaat anno 2022 eigenlijk geen enkele manier meer om onder Ed Sheeran uit te…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.