Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single D’Arcy Spiller – “In Another Life”

De Australische D’Arcy Spiller is een jonge singer-songwriter met mooi potentieel. Vorig jaar bracht ze een ep Little Demons uit met melancholische indiepopliedjes die haar al een mooie reputatie opleverden in het thuisland. Ze vertaalde haar intieme verhalen naar prachtige ballades die een gevoelige snaar bij de luisteraar bespelen en haar talent als songwriter tonen. Naar aanloop van Spillers tweede ep Disarray die op 6 augustus verschijnt, brengt ze nog een single onder de naam “In Another Life” uit.

Ook in dit nummer hangt er een donkere waas, al horen we iets meer pit dan op Little Demons. Met een interessante drumgroove en mistroostige pianoakkoorden wordt “In Another Life” op gang getrokken, terwijl de zangeres je overvalt met haar donkere teksten. De weemoed wordt nog eens extra kracht bijgestoken door de strijkers die naar het einde toe voor een kippenvelmomentje zorgen. Dat er iets speciaals in D’Arcy Spillers muziek hangt, is duidelijk. Met haar fragiele, maar toch ook sterke stem sleurt ze je moeiteloos mee in haar donkere wereld, waarin we vrijwillig wat langer zouden vertoeven. We kijken uit naar meer van dit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.