Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Badge Epoch – “Consensus Reality”

Max Turnbull, het brein achter alles rond Badge Epoch en Badge Epoque Ensemble, laat zich snel verleiden tot het uitbrengen van een heuse lading aan muziek. Ieder jaar kan je wel iets nieuws horen van zijn projecten en ook dit jaar krijgen we een tamelijk epische verzameling aan nummers. In iets meer dan anderhalf uur zal hij even alles uit zijn kelder halen van de afgelopen tien jaar. Met “Galactic Whip” kregen we enkele weken geleden al een heerlijk, lang staaltje van wat er daar zo allemaal lag en nu houdt Badge Epoch het met “Consensus Reality” naar zijn normen tamelijk compact.

Het idee voor “Consensus Reality” kwam er bij de opname van het eerste Badge Epoque Ensemble-album. En die sound is ook duidelijk hoorbaar. We horen een herkenbare mix van psychedelische sounds en exotische jazz. Van zang is dus geen sprake, maar door de vele lagen aan geluidjes is er al genoeg om te beleven en heb je dat eigenlijk echt niet nodig. Een goeie vijf minuten zit je lekker mee te grooven en we kunnen ons enkel maar inbeelden dat Scroll op het eind van deze zomer een zonnig allegaartje zal worden.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3170 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Badge Epoch - "Galactic Whip"

Max Turnbull, het brein achter Badge Époque Ensemble, is niet over één nacht ijs gegaan. De man werkte acht jaar met verschillende…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.