Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Styrke – “Mood Swings”

© Cornelia Wahlberg

De toekomst lachte Tove Styrke in 2018 toe toen het positieve reviews regende voor haar derde album Sway. Ook arena’s werden mateloos ingepakt als voorprogramma van o.a. Katy Perry en Lorde, maar toch hield het daar even op voor de Zweedse zangeres. Sinds haar debuutalbum bracht ze namelijk geen enkel solonummer uit, een uniek gegeven in de popwereld waar de releases elkaar normaal in een grote vaart opvolgen. Nu is ze terug, en wil ze nog eens laten zien dat Scandinavische popmuziek nog steeds tot de wereldtop behoort.

Sinds haar debuutalbum in 2010 uitkwam, ging het pijlsnel voor de zangeres en het leek dan ook duidelijk dat Tove Styrke een internationale superster zou kunnen worden. Gelukkig gaat ze op “Mood Swings”, haar eerste single in drie jaar, verder waar ze toen stopte en brengt ze een uitstekende popsingle uit die wederom de popperfectie achterna gaat. Verwacht je niet aan experimentele toestanden, maar gewoon heerlijk aanstekelijke popsound die je enthousiast maakt. Met een duur van 2 minuten en 15 seconden is de single misschien wel aan de korte kant, maar de pit zit er absoluut in.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1363 posts

About author
Certified pop-slet
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
LiveRecensies

Sziget Festival 2019: Dag 2 met o.a. The 1975, Whispering Sons & YUNGBLUD

Uitgerust en bekomen van de drukte van gisteren, starten we vol goede moed aan dag 2. Ed Sheeran is naar huis vertrokken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Styrke - "Mistakes"

De Zweedse muziekindustrie levert nieuwe artiesten net zoals IKEA nieuwe kasten. De 24-jarige Tove Styrke (niet te verwisselen met Tove Lo) is…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 8 - 14 mei 2017

Veel grote bands brachten deze week een filmpje uit. Jammergenoeg vielen ze allemaal tegen en zijn er dus erg weinig te vinden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.