Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Styrke – “Mood Swings”

© Cornelia Wahlberg

De toekomst lachte Tove Styrke in 2018 toe toen het positieve reviews regende voor haar derde album Sway. Ook arena’s werden mateloos ingepakt als voorprogramma van o.a. Katy Perry en Lorde, maar toch hield het daar even op voor de Zweedse zangeres. Sinds haar debuutalbum bracht ze namelijk geen enkel solonummer uit, een uniek gegeven in de popwereld waar de releases elkaar normaal in een grote vaart opvolgen. Nu is ze terug, en wil ze nog eens laten zien dat Scandinavische popmuziek nog steeds tot de wereldtop behoort.

Sinds haar debuutalbum in 2010 uitkwam, ging het pijlsnel voor de zangeres en het leek dan ook duidelijk dat Tove Styrke een internationale superster zou kunnen worden. Gelukkig gaat ze op “Mood Swings”, haar eerste single in drie jaar, verder waar ze toen stopte en brengt ze een uitstekende popsingle uit die wederom de popperfectie achterna gaat. Verwacht je niet aan experimentele toestanden, maar gewoon heerlijk aanstekelijke popsound die je enthousiast maakt. Met een duur van 2 minuten en 15 seconden is de single misschien wel aan de korte kant, maar de pit zit er absoluut in.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1820 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Styrke - "Another Broken Heart"

De Zweedse Tove Styrke behoort al een tijdje tot de sterkhouders van de Scandinavische popwereld, al lijkt haar internationaal succes van vroeger…
InstagramLiveRecensies

MARINA @ La Madeleine: Mierzoete popopera

Al meer dan een decennia staat MARINA bekend als een echte popwervelwind, die zich intussen op vijf albums creatief ontplooide. Terwijl ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Styrke – “Show Me Love”

Tove Styrke werd in 2009 als jeugdige tiener derde in de Zweedse versie van Idool en veroverde zeker in eigen land meteen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.