Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Zuzu – “Timing”

© Robin Clewley

Liverpool, de thuisstad van The Beatles, The Wombats, Circa Waves en Zuzu. Die laatste is een singer-songwriter die in het verleden al zong over comics, alienontvoeringen, liefde en mentale gezondheid. Een beetje van alles dus, en volgens Zuzu is het een mooie weergave van haar chaotische brein. Haar grote voorbeelden zijn Diana Ross, Winona Ryder, Cruella de Vil en haar mama, en van al die vrouwen heeft ze dan ook een tattoo. Vlak voor de eerste lockdown het Verenigd Koninkrijk afsloot, bracht ze een eerste ep uit en nu corona grotendeels weg is uit het land, is het tijd voor een nieuwe single.

“Timing” gaat over de slechte timing tussen twee mensen. Er is zeker chemie aanwezig tussen beiden, maar de timing leek nooit goed te zitten. Het lied zou dus over Rachel en Ross uit Friends kunnen gaan, maar in de plaats van The Rembrandts krijgen we hier dus Zuzu te horen. Met leuke synths en vrij stevige gitaren tovert Zuzu alweer een fijne poptrack uit haar hoed. Het lied is aanstekelijk en blijft na enkele luisterbeurten aardig hangen. Bovendien is het een zomers deuntje, dus de timing van de release zit perfect!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

733 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Zuzu - "Get Off"

Zuzu, het klinkt als een naam uit Afrika maar de jongedame komt uit Liverpool. Ze liet zich door verschillende media opmerken op het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

De vijf van "Den Beir" - 2

Omdat we niet iedere week ieder nummer dat uitkomt kunnen delen met jullie maken we op het eind van de week een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.