Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles clubmember – “Prelude בקרב” & “Alpha Mountain”

Tony Crisis en Paulo Vernissagé vormen samen het duo clubmember, en zoals hun gekke namen is hun muziek niet op het eerste gezicht te bevatten. Toch (of misschien net hierdoor) slaagde clubmember erin de voorbije maanden al op te treden, terwijl het gros van de muziekindustrie nog uit een coma ontwaakte. Als Clubmember Express maakten Tony en Paulo tijdens zestig optredens verscheidene woonkamers en rusthuizen onveilig, terwijl ze ook voor de gevel van Ampère te Antwerpen een In Memoriam brachten.

Duidelijk niets houdt deze twee mannen tegen, dus ze blijven dan ook gestaag nummers uitbrengen. Na maar liefst vier singles verspreid over zeven maanden tijd, is het nu de beurt aan twee nieuwe composities. Verpakt onder de titel Alpha Mountain worden we getrakteerd op de twee nummers “Prelude בקרב” en “Alpha Mountain”. Nogal abstract en eentonig, maar tegelijkertijd intrigerend en beangstigend, zo zou je de tracks het best kunnen omschrijven. Jammer dat de vocals wegblijven, want die geven normaal gezien de charme aan clubmember. Enkel op “Alpha Mountain” krijgen we stemgeluid te horen, maar het is allesbehalve vrolijk en dansbaar. De nieuwste nummers van clubmember zijn desolaat en beangstigend. Missie geslaagd?

Facebook / Instagram / TikTok

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

214 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single clubmember - "Paradiso"

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en toch staat clubmember alweer klaar met nieuwe muziek. Het Belgische duo bestaande uit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single clubmember - "iPad"

Clubmember is het ludieke wiegenkind van het Belgische Cloudshaper. Hoewel tal van eigenzinnige artiesten als Rare Akuma en Bombataz zich onder dit…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single clubmember - "Zit maar lekker"

Het Belgische label Cloudshaper heeft intussen al een bont allegaartje van artiesten. Terwijl Rare Akuma de underground van de hiphopscene in lichterlaaie…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.