Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single HÅN – “sonic96”

© Laura Allard-Fleischl

HÅN groeide op in Italië, vlak bij het Gardameer, en begon daar muziek te maken. Dromerige popmuziek met een experimenteel kantje zorgde ervoor dat ze vrij snel werd opgepikt door artiesten als Cigarettes After Sex (waarvoor ze het voorprogramma verzorgde) en festivals als Primavera Sound en Eurosonic Noorderslag, waar ze reeds optrad. Vorig jaar bracht ze haar tweede ep uit en momenteel sleutelt ze aan een eerste langspeler. Vandaag krijgen we de eerste single te horen en “sonic96” maakt ons meteen benieuwd naar de debuutplaat van HÅN.

“sonic96” is een dromerig liedje met zoete muziek, maar de tekst laat een bittere nasmaak achter. HÅN zingt over willen ontsnappen naar een fantasiewereld, maar steeds terug op haar voeten te worden gezet en zo terecht te komen in de harde realiteit. Ze weet dat het deel uitmaakt van ouder worden, maar het is zo fijn in haar eigen wereld. Met de muziek, magische geluiden en zachte zang neemt de Italiaanse ons mee naar haar wereld en we zouden het jammer vinden als HÅN die nu al verlaat.

Facebook / Instagram 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

684 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single HAN (Stray Kids) - "외계인 (Alien)"

Sinds het ontstaan van muziekgroepen is het zo geweest dat er regelmatig eens een bandlid ook solomuziek uitbrengt of met andere muzikanten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.