Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Polo & Pan – “Tunnel” (feat. Channel Tres)

© Fiona Torre

De Parijzenaars Paul Armand Delille en Alex Pan maken als Polo & Pan toffe electrobeats die telkens een zomers gevoel naar boven brengen. Geen beter moment dan eind juni dus om een nieuw album naar buiten te brengen. Op 25 juni verschijnt Cyclorama, waaruit we eerder al het vrolijke “Ani Kuni” te horen kregen, dat ons liet baden in een Indiaans sfeertje. Voor “Tunnel” gaat het duo weer de Amerikaanse sfeer opsnuiven, al is het deze keer met dank aan rapper, zanger en producer Channel Tres.

Dat “Tunnel” wel eens een zomerhitje kan worden, is bijna een zekerheid. De diepe bassen die we van Channel Tres gewend zijn, slaan ons meteen om de oren, terwijl Polo & Pan met een dansbaar synthlijntje het geheel toch een frisse touch geven. Reken hier nog eens Channel Tres’ diepe stem bij en je moet al moeite doen om niet te beginnen dansen. “Tunnel” gaat er met zijn deep house beats iets steviger aan toe dan we van het duo gewend zijn, maar met Channel Tres als gids binnen het genre begaan ze zeker geen misstap.

Wie zijn dansbenen wil losgooien op de feelgood beats van Polo & Pan moet 24 maart 2022 met stip aanduiden in zijn agenda, want dan komt het Franse duo La Madeleine onveilig maken.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Andromedik, Becky Hill, Wunderhorse, Channel Tres en meer naar Pukkelpop 2024

De paasvakantie is net voorbij, dus is ook de zomervakantie niet meer veraf. Hoewel de festivalzomer van 2024 nog moet losbarsten, belooft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Channel Tres - "Walked In The Room"

Mister Sexy Black Timerblake is hier weer. Zijn laatste ep Real Cultural Shit was daar een uitstekend voorbeeld van en dit mochten we…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Jungle - Volcano (★★★): Same old lava

Waar Jungle in zijn begindagen baadde in mysterie, straalt de band rond Tom McFarland en Josh Lloyd nu vooral muzikale zonnestraaltjes uit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.