Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single JÓRMA – “introvert”

Artiesten verschuilen zich wel vaker achter een andere naam, maar vaak betekent dit niets meer dan een commerciële stunt. Dit is allesbehalve het geval voor de Nederlandse popartiest Jonathan Bonny (hij/die) die muzikaal als JÓRMA (die/hen) door het leven gaat. Hun alter ego helpt Jonathan bij het ontdekken wie die écht is en JÓRMA gebruikt hun muziek dan ook om zichzelf volledig bloot te geven. Dat die daarbij een fonkelend voorbeeld geeft, is extra mooi meegenomen.

JÓRMA’s debuutsingle “MOONDAY” was een aangrijpende coming-out waar zelfs de stijfste heupen van begonnen te dansen. Ook hun cover van Rihanna’s “DIAMONDS” was een knap staaltje muziek dat balanceerde tussen een ballade en een elektropopbanger. De artiest trekt die lijn nu door in hun derde single “introvert”. Het is een pijnlijk zwaar nummer over hoe het voelt om tot een gemarginaliseerde groep te behoren, wat weerspiegeld wordt in een gevoelige piano. Dit houdt JÓRMA echter niet tegen er toch een feestelijke en bombastische finale aan te breien, waardoor “introvert”, net als hun vorige singles, ons gelukkig achterlaat.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

198 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Little Simz - "Introvert"

Little Simz keert vandaag na een klein jaar radiostilte terug naar de spotlights. De ‘Queen of Grime’ loste in 2019 het triomfantelijke…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Introvert - "December"

  Winter is coming. Dat moet de Australische band Introvert ook gedacht hebben bij het uitbrengen van hun nieuwe single “December”. Het…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.