Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hearteyes & 8485 – “F.U.A”

Jarenlang maakte Maurice Santiago de meest uiteenlopende muziek door aanvankelijk in punkbands te spelen om zich daarna aan o.a. house en hardstyle te wagen. Onder zijn artiestennaam Hearteyes brengt hij al die verschillende genres onder één hoed en probeert hij met elk nieuw nummer zijn eigen grenzen te verleggen. De Australische artiest kan door zijn stijgende succes rekenen op de steun van o.a. Jordan Alexander (sideproject van Mallgrab) en de poppunker Up Late. Voor zijn nieuwste single klopte hij aan bij de Canadese popster 8485, bekend van het collectief Helix Tears.

Op “F.U.A” horen we een aangrijpende symbiose tussen poppunk en hyperpop, waarvan we nooit gedacht hadden dat die zou werken. In het nummer aanvaarden Hearteyes en 8485 dat er verschillende manieren zijn om een relatiebreuk te verwerken en die emotionele geladenheid horen we ook terugkomen in het refrein. De strofe van 8485 biedt overigens het perfect rustmoment, in hoeverre dat op zo’n nummer mogelijk is, en tilt deze spannende samenwerking meteen nog een niveau hoger.

Op 16 juli brengt Hearteyes zijn nieuwe mixtape Headbangers 2 uit.

Instagram / Twitter 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1860 posts

About author
aka fantom
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.