Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Uninvited – “Tomboy”

Bij de vraag of je tien Schotse bands kan opnoemen, gaan er misschien al meteen een aantal alarmbellen af in je hoofd. Gelukkig zijn wij er, om je er alvast eentje cadeau te doen: Uninvited. De vier dames brachten onlangs hun debuutsingle op de markt en die klinkt meteen vastberaden. Het zou ons dan ook niet verbazen als je hen binnenkort op meer plekken ziet opduiken. Zelf beweren ze beïnvloed te worden door bands als Radiohead, HAIM en The 1975, wat op zich al veelbelovend klinkt. Grote dromen, dus, maar de mooiste is toch wel hun doel om grenzen te verleggen en de poorten open te gooien voor vrouwen in de creatieve sector. Wij zijn alvast pro!

Debuutsingle “Tomboy” klinkt alvast als een uitstekend begin voor Uninvited. De gitaren en drums werden ondergedompeld in een poppy badje, waardoor alles lekker toegankelijk klinkt. Frontvrouw Bex Young pakt je dan helemaal in met haar zwoele stem, waarna de refreinen voor een leuke vreugde-explosie zorgen. De groep definieert ‘tomboy’ als zelfverzekerde jongere, en daar kan je Uninvited zeker onder classificeren. Met nog een bijzonder leuke poprockoutro, inclusief gitaarsolo, laten de dames een diepe eerste indruk na. Onthoud dus de naam, want je zal ongetwijfeld nog veel horen van het viertal!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2122 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InterviewsUitgelicht

Interview Mallrat: "Na deze tour wil ik nummers producen voor andere artiesten."

Mallrat is nog maar twintig, maar geldt in haar thuisland Australië als één van de leukste opkomende popartiesten van het moment. In…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.