Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kungs – “Never Going Home”

Zomer 2016. De amper negentienjarige Fransman Valentin Brunel vuurt het nummer “This Girl”, een samenwerking met de Australische groep Cookin’ On 3 Burners, af op de wereld. Kungs scoort een monsterhit en speelt die zomer 36 optredens in elf verschillende landen. Het leek wel een herhaling wat Martin Garrix in 2013 deed met zijn allereerste single “Animals”, maar de Nederlander staat toch nog enkele trapjes hoger in de hiërarchie van jonge producers.

Met “Never Going Home” brengt Kungs een vrolijk, catchy en zomers nummer uit. De lyrics doen ons dromen waar we allen het meest naar uitkijken ‘Let’s go dancing until the morning’. Hopelijk zullen we deze zomer überhaupt al kunnen dansen… De single heeft een typische Martin Solveig-sound. Zeker het stukje net voor het laatste refrein, met het effect op de zang, lijkt wel erg veel op “Intoxicated” van zijn Franse collega. De twee DJ’s kennen elkaar goed en speelden dit jaar nog samen op de livestream van Tomorrowland Winter.

Een nieuwe leuke single die we hopelijk in menig DJ-sets zullen horen deze zomer. Eind augustus staat voorlopig een bescheiden festivalletje gepland in Boom. Wie weet zien we daar Kungs opnieuw live aan het werk.

Related posts
LiveRecensies

Lokerse Feesten 2023 (Festivaldag 2): De regen als hoofdrolspeler

De eerste zaterdag van de Lokerse Feesten was aangebroken. Ook al verbruikte Nederland vrijdag heel wat energie, we zijn nog maar aan…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 31 oktober - 6 november 2016

Ook deze week lieten we ons weer gaan en checkten we (bijna) alle videoclips die in de eerste week van november uitkwamen….
Filmpje van de week

Filmpje van de week 20 - 26 juni 2016

Een Brexit is het niet geworden in de lijst van filmpjes van de week. Alweer een mooie mix tussen nationaliteiten die mooi…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.