Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Hannah Slavin – “I Don’t Have A Clue”

De Schotse Hannah Slavin maakte in 2017 furore dankzij haar deelname aan het programma BBC One’s Pitch Battle. Daarna begon ze zelf muziek te maken die meer aandacht kreeg van de wereldwijd bekende radiozender, waardoor heel wat ogen haar richting uitkeken. Sinds 2019 had de zangeres nochtans maar drie (gruwelijk aanstekelijke) popnummers op haar naam staan, maar vandaag komt daar met “I Don’t Have A Clue” verandering in.

Hannahs nieuwste single gaat, hoe kan het ook anders, over de lockdown. Op “I Don’t Have A Clue” zingt ze over hoe ze zich verloren voelde tijdens de strengste coronamaatregelen die ook haar thuis hard troffen. Ze schreef dit nummer samen met een goede vriend en staat dan ook stil bij het belang van mensen rondom je wanneer je het moeilijk hebt. We begrijpen wat ze bedoelt, want op de aanstekelijke beat van “I Don’t Have A Clue” willen we graag onze heupen losschudden, maar nog liever samen met anderen!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer leuke muziek op onze Spotify.

229 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.