Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix – “We Are The People” (feat. Bono & The Edge)

Nederlander Martin Garrix heeft het al ver geschopt in zijn leven. De dj speelde reeds op festivals als Coachella en Tomorrowland en scoorde al hits met Dua Lipa, Tove Lo, Macklemore en nog een hoop andere hippe artiesten. Voor zijn nieuwste creatie zocht de twintiger versterking bij twee Ierse boomers, die ooit tot een van de populairste bands behoorden. Bono en The Edge van U2 werkten samen met Garrix voor het lied van het UEFA Euro 2020-toernooi, dat over een kleine maand begint. Sommige samenwerkingen zie je meteen goed komen, maar toen we een collab tussen Martin Garrix en de helft van U2 in de pers zagen verschijnen, hielden we ons hart al vast. Het was terecht.

‘We are the people we’ve been waiting for’ wordt er tijdens het refrein gezongen door de herkenbare stem van Bono. Doorheen het lied heeft de Ierse zanger het over verbondenheid die hij voelt met mensen die hij niet kent en dat op een vrij dramatische wijze. Voetbal brengt ons samen en wat is dat mooi! Ondanks dat de tekst verbondenheid zou moeten creëren voelt het geforceerd en niet oprecht aan. De platte beats van Martin Garrix compenseren niet voor de zwakke tekst en de drop is zo voorspelbaar dat we er buikloop van krijgen. We scanderen nog liever voor de miljoenste keer “Seven Nation Army” mee vooraleer de voetbalmatchen beginnen dan hier naar te luisteren.

Hopelijk presteren de Rode Duivels beter dan Bono, The Edge en Martin Garrix.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

944 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single U2 - "Your Song Saved My Life"

Wie geïnteresseerd is in bands met een rijke geschiedenis, zal U2 maar een saaie band vinden. Sinds 1976 bestaat de Ierse rockgroep…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single U2 - "Ahimsa" (feat. A.R. Rahman)

U2 is zonder twijfel één van de grootste bands ooit. Het viertal brak al vele records met onder andere hun liveshows. Zo…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.