Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Alida – “Slow Motion”

Waar was jij toen het coronavirus uitbrak? De Arnhemse Anne Alida Weggeman kan het zich nog perfect herinneren. Ze werkte op een cruiseschip toen plots een van de passagiers ziek werd. Twee maanden verbleef ze verplicht op het water, dus besloot ze om het proces – ze werkte op het schip om geld te sparen voor haar muzikale carrière – maar wat sneller te laten verlopen. Alida werd zelf ook ziek, maar besloot toch om te beginnen schrijven aan haar debuutsingle. Die komt nu vandaag eindelijk uit in de vorm van “Slow Motion”. De Nederlandse vertelt in het nummer over hoe traag de tijd leek te gaan toen ze letterlijk vastzat op zee.

Alida is er om te beginnen al heel goed in geslaagd om haar gevoelens over te brengen in haar muziek. “Slow Motion” werd een heel traag indiepopnummer, waarin ze vertelt over hoe ze zich in het midden van de oceaan bevond. De single klinkt bijgevolg ook heel dromerig en op een manier zelfs surreëel. Volgens de zangeres zelf moet het ook het gevoel van uitzichtloosheid weergeven, maar dat valt op zich nog mee. “Slow Motion” klinkt eigenlijk een beetje zoals de titel doet vermoeden: het kabbelt wat voort zonder echt door te breken. Een prachtige sfeerschepping dus, maar geen al te toegankelijk nummer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2117 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Matt Champion & JENNIE - "Slow Motion"

Eind 2022 bracht BROCKHAMPTON hun laatste album TM uit. Een einde aan hun hoofdstuk als groep, maar niet als muzikanten. Deze maand…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galine - "Slow Motion"

In de lente van 2022 bloeide Galine Kuyvenhoven op haar ep Lillith helemaal open en leek ze haar geluid gevonden te hebben….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jarryd James - "Slow Motion"

De Australiër Jarryd James is helemaal terug met nieuwe muziek. Nadat hij in 2016 zijn debuutplaat High op de wereld losliet werd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.