Nieuwe singles

Nieuwe single Tai Verdes – “A-O-K”

Tegenwoordig doen veel dingen ons smachten naar festivals, zon, of gewoon livemuziek. Bij “A-O-K” van Tai Verdes is dat niet anders. Deze jonge artiest uit de Verenigde Staten heeft een neus voor catchy hits met heerlijke zonnige gitaartjes en een overtuigende flow. Kijk maar naar zijn eerste hit “Stuck in the Middle”, u misschien nog bekend van TikTok.

“A-O-K” begint met een lekker warm getokkel, voorafgegaan door de vraag: ‘Doesn’t this guitar sound so good?‘ Meteen weerklinkt het refrein, waaruit we leren dat alles altijd wel weer goed komt, welke tegenslag er ook op je pad komt. Niets te complex, gewoon Tai Verdes en zijn zomerse talent. Dit nummer op een festival met de zakkende zon in de nek en een fris drankje, we zien het al voor ons. Dit feelgood-nummer zou in een van de terrasjesafspeellijsten kunnen voor wie houdt van simpele, maar gezellige indie, geserveerd met een kommetje vers fruit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Tai Verdes – “BAD BAD News”

Tai Verdes is een rising star uit Los Angeles. Aangezien hij slechts een jaar actief is in de muziekindustrie is hij nog…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.