Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marvett – “Bad Thoughts”

Brusselaar Tom Decaluwe startte in 2020 zijn homestudioproject onder de naam Marvett. Daaruit vloeiden dromerige indiepopnummers zoals “The Forest”, “Now We Go” en “SON 4”. Met “Because I Love You” en “Rotation” plaatste Marvett zich als finalist voor De Nieuwe Lichting 2021. Radiozender Studio Brussel omschreef de artiest als ‘een blijvende oorwurm’. Bovendien draaien ook Waalse radiozenders La Première en Tipik al zijn eerder tedere en melancholische nummers.

In “Bad Thoughts” krijgt de gitaar een prominente rol doorheen het nummer. Het zorgt voor een opzwepend begin, een energiek gevoel, en een frisse (zomer)wind vergeleken met vorige nummers. Marvett geeft op een aangename en afwisselende manier tussen gitaar en synthesizer zijn ondeugende gedachten weer. Toch houdt hij zich vast aan een voortvarend ritme, geholpen door frisse riffs waardoor de artiest meer richting genre alternatieve rock neigt.

Marvetts nieuwe nummer verwelkomt de warmere temperaturen en doet ons denken aan de onvergetelijke nachten op café met vrienden. De release komt dus juist op tijd met de veelbelovende versoepelingen.

Facebook / Instagram

29 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Eels - "Good Night On Earth"

Na het beluisteren van Eels’ laatste album Earth to Dora (2020) bleven wij wat teleurgesteld achter. Het was de dertiende langspeler van…
AlbumsRecensies

Imagine Dragons – Mercury – Act I (★★): Buitenaards matig

‘Naar de sterren en daar voorbij’, moet Imagine Dragons gedacht hebben bij het opnemen van haar vijfde plaat, Mercury – Act I….
AlbumsFeatured albumsRecensies

Halsey - If I Can’t Have Love, I Want Power (★★★★½): Smaakvolle cocktail van stijlen en genres

Nadat de afgelopen maanden via sociale media veel hints gelost werden, is het vierde album van Halsey (echte naam Ashley Frangipane) If…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.