Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marvett – “Bad Thoughts”

Brusselaar Tom Decaluwe startte in 2020 zijn homestudioproject onder de naam Marvett. Daaruit vloeiden dromerige indiepopnummers zoals “The Forest”, “Now We Go” en “SON 4”. Met “Because I Love You” en “Rotation” plaatste Marvett zich als finalist voor De Nieuwe Lichting 2021. Radiozender Studio Brussel omschreef de artiest als ‘een blijvende oorwurm’. Bovendien draaien ook Waalse radiozenders La Première en Tipik al zijn eerder tedere en melancholische nummers.

In “Bad Thoughts” krijgt de gitaar een prominente rol doorheen het nummer. Het zorgt voor een opzwepend begin, een energiek gevoel, en een frisse (zomer)wind vergeleken met vorige nummers. Marvett geeft op een aangename en afwisselende manier tussen gitaar en synthesizer zijn ondeugende gedachten weer. Toch houdt hij zich vast aan een voortvarend ritme, geholpen door frisse riffs waardoor de artiest meer richting genre alternatieve rock neigt.

Marvetts nieuwe nummer verwelkomt de warmere temperaturen en doet ons denken aan de onvergetelijke nachten op café met vrienden. De release komt dus juist op tijd met de veelbelovende versoepelingen.

Facebook / Instagram

38 posts

About author
Altijd muziek in de oren en meestal een chipje in de hand
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Interpol - The Other Side of Make-Believe (★★★): Eetstokjes in een rokerige bar

De New Yorkse band Interpol heeft intussen een carrière van meer dan twintig jaar op de teller, en op die tijd is…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Boskat - "Fake It Till You Make It" (feat. Calya J.)

De Antwerpse Boskat levert stevige poppunk die menig luisteraar omverblaast. Dit knotsgekke duo valt niet enkel op door zijn aanstekelijke nummers, hun…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Première: Nieuwe single BUN – “Sometimes I Pretend”

Vlak voor de pandemie bracht BUN zijn eerste single “Around The Corner” uit. Het was echter geen muzikale doop voor Brecht Vanvyaene,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.