Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla & Travis Barker – “hollywood sucks//”

De heropleving van de poppunk is al langer dan vandaag aan de gang, en dus lijken er ook steeds meer jongens zich aan het genre te wagen. Machine Gun Kelly is een van de eerstesteenleggers van de nieuwe lichting, maar in de VS loopt er ook nog KennyHoopla rond. Die had met “how will i rest in peace if i’m buried by a highway?//” al een internethitje te pakken en staat geprogrammeerd als voorprogramma van – verrassing – MGK’s volgende tour. Alles in die nieuwe poppunkwind zit dus een beetje in elkaar verweven, waardoor natúúrlijk ook Travis Barker niet kon ontbreken. De drummer van blink-182 duikt minstens een keer per week op als feature, en doet dat nu al voor de tweede keer bij Kenny.

Het splinternieuwe “hollywood sucks//” is eigenlijk gewoon een blink-182-nummer geworden met KennyHoopla op vocals. Met een snedige gitaar en de typische Barker-drumpartij trappen de twee het nummer op gang, waarna er een kleine drie minuten gewoon wordt geknald. In de refreinen zal de ‘I think!’ er ongetwijfeld voor zorgen dat duizenden fans het nummer kunnen meebrullen. Een echt anthem dus, dat ook nog het gekende akoestische bruggetje maakt, om er dan nog een laatste keer stevig in te vliegen. Konden Kenny en Travis ons verrassen met hun samenwerking? Neen, maar ze wisten wel een geslaagde single in elkaar te boksen en ons bij de eerste noot mee te laten ‘headbangen’ op de drums.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1400 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Rock Werchter 2022 (Festivaldag 3): Het rijk der tieneridolen

Op de derde dag van Rock Werchter stonden pop en elektronische muziek centraal. Met headliners Imagine Dragons en Twenty One Pilots had…
Features

Twaalf tips voor een geslaagd Rock Werchter!

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar sinds kort keerde de heilige weide van Werchter weer terug naar zijn vertrouwde…
InstagramLiveRecensies

Pinkpop (Festivaldag 2): Muziek drijft temperatuur naar ongeziene hoogtes

Een nieuwe dag brak aan in Landgraaf. De nacht was voor velen onrustig geweest door de hitte. Vandaag beloofde niet veel beter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.