Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla & Travis Barker – “hollywood sucks//”

De heropleving van de poppunk is al langer dan vandaag aan de gang, en dus lijken er ook steeds meer jongens zich aan het genre te wagen. Machine Gun Kelly is een van de eerstesteenleggers van de nieuwe lichting, maar in de VS loopt er ook nog KennyHoopla rond. Die had met “how will i rest in peace if i’m buried by a highway?//” al een internethitje te pakken en staat geprogrammeerd als voorprogramma van – verrassing – MGK’s volgende tour. Alles in die nieuwe poppunkwind zit dus een beetje in elkaar verweven, waardoor natúúrlijk ook Travis Barker niet kon ontbreken. De drummer van blink-182 duikt minstens een keer per week op als feature, en doet dat nu al voor de tweede keer bij Kenny.

Het splinternieuwe “hollywood sucks//” is eigenlijk gewoon een blink-182-nummer geworden met KennyHoopla op vocals. Met een snedige gitaar en de typische Barker-drumpartij trappen de twee het nummer op gang, waarna er een kleine drie minuten gewoon wordt geknald. In de refreinen zal de ‘I think!’ er ongetwijfeld voor zorgen dat duizenden fans het nummer kunnen meebrullen. Een echt anthem dus, dat ook nog het gekende akoestische bruggetje maakt, om er dan nog een laatste keer stevig in te vliegen. Konden Kenny en Travis ons verrassen met hun samenwerking? Neen, maar ze wisten wel een geslaagde single in elkaar te boksen en ons bij de eerste noot mee te laten ‘headbangen’ op de drums.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

973 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sueco – “Paralyzed”

Sueco (The Child), die naam en faam maakte via TikTok met zijn single “Fast”, brengt twee jaar na zijn monsterhit een nieuw…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #30

Het aantal albums dat wekelijks verschijnt, is meedogenloos hoog. Daarom is het onmogelijk om alles binnen de correcte tijdspanne van een degelijke…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.