Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KennyHoopla & Travis Barker – “hollywood sucks//”

De heropleving van de poppunk is al langer dan vandaag aan de gang, en dus lijken er ook steeds meer jongens zich aan het genre te wagen. Machine Gun Kelly is een van de eerstesteenleggers van de nieuwe lichting, maar in de VS loopt er ook nog KennyHoopla rond. Die had met “how will i rest in peace if i’m buried by a highway?//” al een internethitje te pakken en staat geprogrammeerd als voorprogramma van – verrassing – MGK’s volgende tour. Alles in die nieuwe poppunkwind zit dus een beetje in elkaar verweven, waardoor natúúrlijk ook Travis Barker niet kon ontbreken. De drummer van blink-182 duikt minstens een keer per week op als feature, en doet dat nu al voor de tweede keer bij Kenny.

Het splinternieuwe “hollywood sucks//” is eigenlijk gewoon een blink-182-nummer geworden met KennyHoopla op vocals. Met een snedige gitaar en de typische Barker-drumpartij trappen de twee het nummer op gang, waarna er een kleine drie minuten gewoon wordt geknald. In de refreinen zal de ‘I think!’ er ongetwijfeld voor zorgen dat duizenden fans het nummer kunnen meebrullen. Een echt anthem dus, dat ook nog het gekende akoestische bruggetje maakt, om er dan nog een laatste keer stevig in te vliegen. Konden Kenny en Travis ons verrassen met hun samenwerking? Neen, maar ze wisten wel een geslaagde single in elkaar te boksen en ons bij de eerste noot mee te laten ‘headbangen’ op de drums.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2116 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
LiveRecensies

When We Were Young 2023 Las Vegas: Voor altijd jong

When We Were Young lijkt bijna op een bijeenkomst van de Verenigde Naties, maar dan voor poppunkbands; alle invloedrijke grootheden zijn vertegenwoordigd….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blink-182 - "FELL IN LOVE"

Het illustere blink-182, bestaande uit Mark Hoppus, Travis Barker en de onvermoeibare Tom DeLonge, is momenteel bezig aan een Europese tournee en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single blink-182 - "DANCE WITH ME"

Wie herinnert zich de videoclips van “All the Small Things” en “What’s My Age Again” van blink-182 niet? In wat wordt aangekondigd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.