Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Mereba – “Rider”

Er zijn weinig namen zo mooi als Mereba. Gelukkig voor ons klinkt haar artiestennaam (die eveneens haar achternaam is) niet alleen mooi, maar is ook de muziek die de Amerikaanse maakt heel fijn. Mereba combineert het beste van soul en r&b en maakte zo al nummers als “Black Truck” en “Stay Tru”. Daarnaast duikt zo ook regelmatig met andere artiesten de studio in en zo stonden er op The Jungle Is the Only Way Out nummers met JID en 6LACK. Net als die twee gasten was Mereba vorig jaar ook te horen op Spilligion, een album waarop Spillage Village de ene na de andere gastvocalist tevoorschijn tovert. Mereba is er te horen tijdens “PsalmSing” met een gospelkoor.

“Rider” is het eerste nummer dat Mereba dit jaar uitbracht en het is meteen een pareltje geworden. De ritmische muziek brengt een zwoele sfeer met zich mee en door de relaxte manier van zingen kan je als luisteraar kiezen tussen rustig wegdromen of een dansje doen. Mereba zegt dat ze trots is op haar Ethiopische afkomst, en dat laat ze ook horen in haar muziek. De zuiderse muziek brengt bovendien een zomers gevoel met zich mee dat ons vrolijk maakt. “Rider” is een tof deuntje waarmee we de zon terug van achter de wolken lokken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

661 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Spillage Village - Spilligion (★★★★): Gebeden zonder meneer pastoor

Terwijl in de jaren tachtig de Amerikaanse hiphop gedomineerd werd door de tweestrijd tussen East en West Coast, ontstond er in het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Vince Staples ft. 6LACK & Mereba - "Yo Love"

Het zijn drukke weken voor Vince Staples. Nadat hij eerder al de eerste twee singles van zijn ‘The Vince Staples Show’ op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.