Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly – “Love Race” (feat. Kellin Quinn)

Afgelopen september bracht Machine Gun Kelly zijn album Tickets To My Downfall uit. Dit betekende het einde van zijn rapcarrière, maar de start van een nieuw poppunk-icoon in wording. Samen met Travis Barker produceerde hij een hoop hits, en maakte hij zelfs een bijhorende film voor zijn album. Tickets To My Downfall bleek het duwtje in de rug te zijn dat hij nodig had. Een langspeler die goed onthaald wordt, maakt de druk op nieuw werk altijd net iets groter. Hij zette 2021 dan ook in met “Daywalker!”, in samenwerking met CORPSE. Hier sloeg hij even de bal mis, maar nu keert hij terug naar zijn poppunk succesformule.

Op “Love Race” gaat hij een feature aan met Kellin Quinn, beter bekend als de zanger van hardcoreband Sleeping With Sirens. Dit is niet de eerste keer dat we Kellin en Machine Gun Kelly samen op een nummer zien passeren. In 2013 brachten de twee een cover van “Swing Life Away” van Rise Against.

“Love Race” kon wel eens een verlengde zijn van Tickets To My Downfall. Het nummer is niet iets dat we nog niet gehoord hebben van MGK, maar het blijft wel een catchy plaat. Het duurde even voor Kelly een collab aandurfde met een bekende binnen het genre, maar nu heeft hij zijn moed bijeen geraapt en gekozen voor Kellin Quinn. Een goede start, want Kellin voegt pit toe aan het nummer. Eerst lijkt Kellin het wat rustig te houden, terwijl we weten dat zijn stem meer aankan. Gelukkig haalt hij volledig uit in het refrein, iets wat “Love Race” stukken beter maakt. Natuurlijk wel jammer dat dit bij het refrein blijft, het mocht dus iets uitdagender.

Instagram / Facebook / Twitter / Website 

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

95 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Machine Gun Kelly - mainstream sellout (★★★): Succesvol vasthouden aan zijn poppunkstatus

Van Machine Gun Kelly kan je zeggen wat je wil, maar dat hij een omstreden figuur is, is een open deur intrappen….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly (feat. Bring Me The Horizon) - “maybe”

Toen MGK vorige zomer op de proppen kwam met “Papercuts“, verkondigde hij dat zijn nieuwe gitaaralbum een hardere en donkere versie zou worden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Machine Gun Kelly - "ay!" (feat. Lil Wayne)

Vier weken geleden kregen we het eerste voorproefje van het nieuwe album van Machine Gun Kelly in de vorm van een duet…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.