Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Weekend Debt – “Nobody Everyone”

© George McFadyen

Het is weekend, dus krijgen we nieuwe muziek van het fantastische Weekend Debt. Met “Nobody Everyone” brengen de Schotten hun tweede single van het jaar, na het geweldige “Why Don’t You Realise”. Het viertal brengt een energieke indierock die een dikke laag Brits bier over zich heen heeft gekregen, ideaal voor een zonnig weekeinde dus. Nieuwe single “Nobody Everyone” is nogmaals een bevestiging van het talent van deze kerels.

Die ‘energie’ in energieke indierock mag je wel vrij letterlijk nemen. Al vanaf de eerste seconden vliegen swingende drums en snoeiharde gitaarriffs je rond de oren alsof er een wervelwind met windkracht 10 een rondje rond je hoofd maakt. Het vettige, klinkende Schotse accent van de frontman maakt het geheel zelfs nog een stukje gekker. Eentonig wordt het nummer ook allesbehalve. De band slaagt er in om de song op te delen in stukken die divers en interessant genoeg zijn om van “Nobody Everyone” een gigantische oorwurm te maken die ongetwijfeld eender welke concertzaal in lichterlaaie kan zetten. Damn, wat een goede single is dit!

Facebook / Twitter

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.