Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Debuutsingle Laele – “Come Find Me”

Het afgelopen jaar waren onzekere tijden voor vele mensen en zo ook voor beginnende muzikanten zoals Laele. Ella Vermeir, die zich schuilhoudt achter de naam Laele, voelde de aanslepende onzekerheid heel hard en haar twijfels werden er door uitvergroot. Wetende dat ze niet de enige was die zich zo voelde, haalde Vermeir toch een zekere vorm van doorzettingsvermogen uit die onzekerheid. Normaal gezien speelt de winnares van Lokale Helden Destelbergen zo nu en dan in het Gentse en na het horen van haar eerste single hopen we dat dat snel terug kan.

De eerste single van Laele is een rustig dreampopnummer geworden. De zachte piano wordt verzorgd door Mirek Coutigny en voor de productie wist Ella Vermeir Tom Soetaert (Outer, Sohnarr) te strikken. De pianomelodie op “Come Find Me” wordt vergezeld door minimale elektronica waardoor er een ingetogen geheel ontstaat dat goed samengaat met de kwetsbare stem van Laele. Na het bereiken van een meeslepend hoogtepunt gaat het nummer nog even door vooraleer het in alle rust ten einde komt. “Come Find Me” doet ons al uitkijken naar meer van Laele.

Facebook / Instagram

655 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.