Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Luna Morgenstern – “In My Head”

Foto: Jak O’Hare

De Duits-Nederlandse zangeres Luna Morgenstern heeft niet alleen een wondermooie naam, maar maakt ook betoverende popmuziek. Als schrijfster kroop ze al voor heel wat andere artiesten in haar pen, maar nu is het haar beurt om iedereen in te palmen met haar solodebuut. Nadat ze haar moeder verloor en het schrijven van nummers hierdoor moeilijker werd, verdiepte ze zich in het producen en kreeg ze een nieuw, leerrijk perspectief op muziek.

“In My Head” ontstond in het begin van de eerste lockdown op een moment waarop Morgenstern zich gevangen voelde in haar gedachten en reflecteerde over het verlies van haar moeder. Het resultaat is een krachtige samenkomst van popmelodieën met intrigerende soundscapes, die je werkelijk de realiteit even doen vergeten. Op het einde krijgen we nog een ijzersterke finale, waarvoor ze zich inspireerde op o.a. Caroline Polachek en Charli XCX. “In My Head” zit daarom zeker nog een tijdje in ons hoofd, want weinig debuutsingles wisten ons recent zo diep te raken als deze track.

Op 8 juli komt Taking The Blow, de debuut-ep van Luna Morgenstern uit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1289 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.