Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milo Gore – “Midnight Club”

Na een pauze van twee maanden zijn de bandleden van Milo Gore helemaal terug met hun nieuwste single “Midnight Club”. Milo Gore is een band van solo-artiesten die samenwerken onder het motto ‘samen staan we sterk’. Het is voor leadzanger Milo nooit makkelijk geweest, een drugsverslaving en zware mentale problemen zorgden ervoor dat hij in een depressieve periode belandde. Hij gebruikt muziek als uitlaatklep om zijn problemen te verwerken, daarom was hun laatste album How Do You Cope While Grieving For The Living? ook zeer emotioneel.

De single “Midnight Club” voelt aan als een autorit op de autostrade rond 1u ’s nachts. Je wilt niet dat de rit stopt omdat hij zo relaxerend is, maar helaas komt hij tot zijn einde. De gitaren in dit lied zijn verslavend en typisch voor de indierocksound. Toch is de zeer emotionele tekst de echte parel, hij grijpt je volledige aandacht. “Midnight Club” is een sterk nummer dat in zijn geheel een aangename ervaring is. Je voelt de emotie die de zanger probeert over te brengen en de gitaar tilt het nummer naar een hoger niveau. Dit is een verborgen juweeltje dat je moet beluisteren.

Facebook / Instagram / Twitter

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Launder - Happening (★★½): Zoals een braadworst op de kermis

De Amerikaan John Cudlip begon enkele jaren geleden bij wijze van toevalligheid muziek uit te brengen na enkele jamsessies met vrienden Soko,…
AlbumsRecensies

Peach Pit - From 2 to 3 (★½): Een verwaterde versie van zichzelf

We hebben nog levendige herinneringen van onze eerste kennismaking met Peach Pit. Op een dag zaten we door ons Facebook nieuwsoverzicht te…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Malady - "Round The Bend"

Er bestaat een fenomeen ‘the 20-year rule’, wat inhoudt dat een trend twee decennia nodig heeft om uit te sterven en weer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.