Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Milo Gore – “Midnight Club”

Na een pauze van twee maanden zijn de bandleden van Milo Gore helemaal terug met hun nieuwste single “Midnight Club”. Milo Gore is een band van solo-artiesten die samenwerken onder het motto ‘samen staan we sterk’. Het is voor leadzanger Milo nooit makkelijk geweest, een drugsverslaving en zware mentale problemen zorgden ervoor dat hij in een depressieve periode belandde. Hij gebruikt muziek als uitlaatklep om zijn problemen te verwerken, daarom was hun laatste album How Do You Cope While Grieving For The Living? ook zeer emotioneel.

De single “Midnight Club” voelt aan als een autorit op de autostrade rond 1u ‘s nachts. Je wilt niet dat de rit stopt omdat hij zo relaxerend is, maar helaas komt hij tot zijn einde. De gitaren in dit lied zijn verslavend en typisch voor de indierocksound. Toch is de zeer emotionele tekst de echte parel, hij grijpt je volledige aandacht. “Midnight Club” is een sterk nummer dat in zijn geheel een aangename ervaring is. Je voelt de emotie die de zanger probeert over te brengen en de gitaar tilt het nummer naar een hoger niveau. Dit is een verborgen juweeltje dat je moet beluisteren.

Facebook / Instagram / Twitter

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
AlbumsFeatured albumsRecensies

The Vaccines - Back in Love City (★★★½): Alle registers open

In 2011 waaide er plots een frisse, rammelende wind doorheen het indierocklandschap. De opwindende debuutplaat What Did You Expect from The Vaccines?…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Oscar Lang – Chew The Scenery (★★★): Vaarwel bedroompop, hallo indierock

Hier is hij dan: het debuutalbum van het Britse bedroompopfenomeen Oscar Lang. Zijn eerste langspeler Chew The Scenery is er eindelijk na…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.