Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Voyageur – “You”

Voor de liefhebbers van de intieme, filmische en atmosferische muziek, zoals Bon Iver deze op z’n best kan brengen, introduceren we graag Voyageur. Het is een samensmelting tussen producers Adrian Disch en Kevin Bean die samen in Texas ontstond. Beide heren maken afzonderlijk muziek in verschillende stijlen. Adrian focust zich op het maken van epische, filmische muziek zoals we die kennen van IJslandse grootheden zoals Sigur Rós en Olafúr Arnalds. Kevin focust zich solo meer op het minimalistische. De keuze om hun talenten samen in te zetten onder de naam Voyageur is een schot in de roos.

Die naam is perfect gekozen, ze neemt ons mee op een trip zoals de bovenvermelde spraakmakers dit in hun grootste werken voor elkaar kregen. Een rustige gitaar en atmosferische stem leiden ons door het nummer, met op de achtergrond opbouwende, filmische geluiden. Als kers op de taart worden we geregeld verrast door verschillende korte instrumentale toetsen die de revue passeren. Opvallend was de basgitaar die enkele noten speelt en dan opnieuw het toneel verlaat. Het geheel golft en blijft verbazen. Hierdoor is de single de ideale soundtrack wanneer je op een regenachtige dag besluit de ogen te sluiten in de zetel, en je wil meegenomen worden op een rustgevende trip. “You” kan je verschillende keren beluisteren, en je blijft nieuwe geluiden of accenten ontdekken. Dit terwijl het in z’n geheel niet groots klinkt. Ontdek, en laat je verrassen!

Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Regard - "You" (feat. Troye Sivan & Tate McRae)

De welbekende Regard is er alweer met een gloednieuwe single. De 28-jarige dj uit Kosovo kende bij ons ook al zijn succes…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single LANY - "you!"

Het wordt een najaar vol melancholie, want op 2 oktober verschijnt Mama’s Boy, het inmiddels derde album van LANY. Daarnaast krijgen we…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lafawndah - "You, at the End"

Lafawndah is al lang geen onbeschreven blad meer voor ons. In 2019 bracht ze haar fenomenale debuut Ancestor Boy uit, waarop ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.