Muzieknieuwtjes

Record Store Day 2021 maakt releaselijst bekend

Record Store Day is naar goede gewoonte de dag waarop heel wat muziekliefhebbende hartjes wat sneller gaan slaan. Sinds vorig jaar is het concept echter lichtjes aangepast dankzij het alom tegenwoordige coronavirus en daarom kiest de organisatie ook dit jaar voor een RSD Drops op 12 juni en 17 juli. Een dubbele datum betekent ook meteen dubbel zoveel plezier. Daar kunnen we nu al naar beginnen uitkijken, want sinds kort staat de releaselijst eindelijk online. Om goed voorbereid te zijn, nemen we hieronder al een kleine duik in de releases.

Zo zal Muse-frontman Matt Bellamy Cryosleep op de markt brengen, met exclusieve versies van zowel solo- als Muse-nummers en komt Ben Howard met een uitgebreidere versie van zijn laatste plaat onder de naam Collections from the Whiteout: Variations Vol. 1. We krijgen ook liveplaten te horen van onder andere Fontaines D.C. en Ariana Grande, en ook vaste waarden als AC/DC, The Cure en Elbow zullen met exclusief materiaal komen.

Voorlopig zullen we het op nationaal vlak moeten doen met een gekleurde 12″ van Hooverphonics A New Stereophonic Sound Spectacular Remixes EP, maar daar zullen zeer binnenkort nog een aantal mooie drops bijkomen. Van het moment dat die lijst bekend wordt gemaakt, hoor je het hier!

De volledige lijst vind je hier. Binnenkort lichten we nog enkele zaken uit die we belangrijk vinden.

982 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
FeaturesMuzieknieuwtjes

Muzieknieuwtjes van de week (5 april - 11 april)

Doorheen de week verschijnt er heel wat muzieknieuws. Zoveel zelfs dat je door de bomen vaak het bos niet meer ziet. Om…
Features

Deze releases kan je kopen op Love Your Local Record Store op 20 juni 2020

Nu Record Store Day niet meer op de normale manier doorgaat, moeten de lokale organisaties op zoek naar oplossingen. In België en…
Muzieknieuwtjes

Gratis 10" van Goose op 20 juni voor Love Your Local Record Store

Dat Record Store Day dit jaar niet zoals gepland kon doorgaan, zorgt er niet voor dat er minder unieke releases zijn. Op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.