Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Devon – “WARNING SIGNS”

DIY-artiesten hebben in 2021 heel veel mogelijkheden om op eigen houtje te experimenteren en dat deed ook Devon. De muzikale duizendpoot leerde zichzelf nummers producen doordat een studio huren moeilijk werd door de lockdown. Het leerproces verruimde meteen ook zijn kijk op muziek en liet hem inzien dat hij ook vanuit zijn slaapkamer sterke nummers kan maken. Zijn nieuwe single is daar het beste bewijs van.

Een gewaarschuwd mens is er twee waard… “WARNING SIGNS” geraakt niet al te snel meer uit je hoofd nadat je het hoorde. De sprookjesachtige intro wordt al snel abrupt onderbroken door een catchy deun en zo breekt het nummer al in de eerste strofe open, waarna het refrein nog eens volledig de aandacht opeist. Fans van o.a. Sam Fender en Declan McKenna zullen smullen van het oerdegelijke “WARNING SIGNS”, dat misschien wel nieuwe poorten kan openen voor Devon.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.