Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anorak Patch – “Blue Jeans”

Ze zijn allemaal nog jonge tieners en delen een grote passie voor gitaarmuziek: Anorak Patch. Het viertal uit Colchester ging de laatste maanden herhaaldelijk over de lippen in de Britse muziekpers en groeide zo heel langzaam uit tot een kleine hype. Met een handvol nummers maakten ze meteen indruk waardoor het opkomende indielabel Nice Swan Records (Sports Team, Pip Blom) hen onder hun vleugels nam. Vanaf de zomer kan Anorak Patch ook live tonen wat ze in hun mars hebben, maar eerst verblijden ze ons met hun nieuwe nummer “Blue Jeans”.

“Blue Jeans” is iets minder toegankelijk dan hun vorige single “Irate”, maar dat deert de pret niet. De groep komt opnieuw zeer spontaan en energiek voor de dag met een aantal toffe wendingen en versnellingen. De zang mag dan wel een iets minder prominentere rol innemen in “Blue Jeans”, het repetitieve refrein blijft wel al gauw hangen. Wat Anorak Patch maakt, is niet vernieuwend of baanbrekend, maar toch heeft de groep iets fris en monter waardoor dat helemaal niet uitmaakt. Laat ze op dit tempo rustig groeien en dan komt het helemaal goed met Anorak Patch.

Facebook Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

2027 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anorak Patch - "Delilah"

Ze zijn nog groen achter de oren, maar toch straalt het viertal Anorak Patch een enorme maturiteit uit. De Londense band maakte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Anorak Patch - "Irate"

Anorak Patch is al een tijdje de talk of the town in de Britse indiescene en ook wij geraken maar niet uitgepraat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.