Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Slow Dial – “You Don’t Talk Much”

Slow Dial is een rijzende rockformatie uit Australië, die aldaar bekend staat om z’n sterke livereputatie. De groep wil een sound creëren die de ruwheid en de durf van die liveshows bevat, maar daarnaast eveneens dik en gelaagd klinkt. Als inspiratiebronnen noemen zij Arctic Monkeys en Gang Of Youths en dat kan je duidelijk horen.

“You Don’t Talk Much” heet het nieuwste resultaat en voldoet volledig aan de doelstellingen van de band. Het is een overtuigend rocknummer met een toffe baslijn op de achtergrond, snedige gitaarakkoorden en op het einde een mooie uitgerekte gitaarsolo. De stem van zanger Damon Mudge komt mooi naar voor en geeft het geheel nog een extra boost. Het nummer is tot in de details afgewerkt. Zo is er altijd wel een gitaar die nog in de hoogte op de achtergrond blijft spelen tot er een nieuwe inzet wordt gegeven en je opnieuw meesleurt.

Slow Dial is in onze contreien nog niet zo bekend, maar met deze ijzersterke single kan daar snel verandering in komen. Wij kijken alvast reikhalzend uit naar wat deze band nog zoal in petto heeft.

Facebook / Instagram

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.