Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cyrano – “White Wine”

Cyrano is een nieuwkomer in de Londense electro-, r&b- en soulwereld en brengt met “White Wine” zijn zelfgeschreven debuutsingle. Hij verzorgt in deze single de vocals, beats en synthesizer en wordt bijgestaan door de producer Oli Barton-Wood, Jazzi Bobbi die de saxophoon verzorgt en Sam Johnston op de gitaar. De naam “Cyrano” is geïnspireerd op het theaterstuk Cyrano de Bergerac – in het kort samengevat: een verhaal over een gefriendzonede dichter in de 17e eeuw – en inspireerde de artiest naar eigen zeggen sterk.

“White Wine” start met een gelaten piano-begeleide melodie die wat doet denken aan Loyle Carner’s “Ottolenghi”. Op een rustig tempo evolueert het lied echter verder en krijgt het een eigenzinnig, relaxed karakter dat nostalgisch doet terugblikken naar een warme slapeloze zomeravond.

Volgens de artiest zelf gaat “White Wine” over vluchtige spontane ontmoetingen laat op de avond die tot hechte connecties kunnen leiden: ‘It happens so fast. Like I’ve known you all this time. Stay and we could figure it out. Lost in our white wine.’ Dat is wat zijn debuutsingle ook volgens ons uitstraalt: koester de kleine momenten, elk glaasje wijn met de mensen die je dierbaar zijn.

Als je het ons vraagt, zullen we snel weer horen van Cyrano, al nemen we voorlopig genoegen aan het glaasje witte wijn dat heerlijk afsmaakt en mogelijks nog beter wordt met de tijd.

Website / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.​

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Koala Disco – Koalala Discoco (★★★): Een mengelmoes van alles

Koala Disco blijft niet bij de pakken zitten en brengt al snel na de eerste twee singles “Dirt and Water” en “Tiny…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Modest Mouse - "We Are Between"

Voordat Mac DeMarco met zijn gitaar en gespleten tanden een nieuw tijdperk van indierock inluidde, was er Modest Mouse. Albums als The…
FeaturesInterviewsUitgelichtWedstrijden

Interview Ashnikko: ‘Wanneer ik een liedje schrijf, voel ik me zo high als een garnaal’

Drie maanden geleden bracht singer-songwriter Ashton Nicole Casey, die de artiestennaam Ashnikko draagt, haar eerste mixtape DEMIDEVIL uit met enkele weken terug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.