Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Cyrano – “White Wine”

Cyrano is een nieuwkomer in de Londense electro-, r&b- en soulwereld en brengt met “White Wine” zijn zelfgeschreven debuutsingle. Hij verzorgt in deze single de vocals, beats en synthesizer en wordt bijgestaan door de producer Oli Barton-Wood, Jazzi Bobbi die de saxophoon verzorgt en Sam Johnston op de gitaar. De naam “Cyrano” is geïnspireerd op het theaterstuk Cyrano de Bergerac – in het kort samengevat: een verhaal over een gefriendzonede dichter in de 17e eeuw – en inspireerde de artiest naar eigen zeggen sterk.

“White Wine” start met een gelaten piano-begeleide melodie die wat doet denken aan Loyle Carner’s “Ottolenghi”. Op een rustig tempo evolueert het lied echter verder en krijgt het een eigenzinnig, relaxed karakter dat nostalgisch doet terugblikken naar een warme slapeloze zomeravond.

Volgens de artiest zelf gaat “White Wine” over vluchtige spontane ontmoetingen laat op de avond die tot hechte connecties kunnen leiden: ‘It happens so fast. Like I’ve known you all this time. Stay and we could figure it out. Lost in our white wine.’ Dat is wat zijn debuutsingle ook volgens ons uitstraalt: koester de kleine momenten, elk glaasje wijn met de mensen die je dierbaar zijn.

Als je het ons vraagt, zullen we snel weer horen van Cyrano, al nemen we voorlopig genoegen aan het glaasje witte wijn dat heerlijk afsmaakt en mogelijks nog beter wordt met de tijd.

Website / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.​

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Burial / Kode9 - "Phoneglow" / "Eyes Go Blank"

In 2005 werd de Londense producer Burial als allereerste artiest getekend op het door Kode9 opgerichte Hyperdub. Dat label kwam voornamelijk voort…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Soft Launch – "Piano Hands"

Wat collega’s Declan McKenna en CMAT betreft is Soft Launch zeker een band om in de gaten te houden. De vijfkoppige, Ierse…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Ela Minus - "COMBAT"

Ela Minus gaat al even mee in de muziekwereld, al deed ze dat vroeger niet alleen. Onder haar echte naam, Gabriela Jimeno…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.