Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Meet Me @ The Altar – “Hit Like A Girl”

Meet Me @ The Altar begon in 2015 als een band waarvan de leden elkaar leerden kennen op het internet. Sindsdien maken ze zeer krachtige poppunk. Hun vorige single “Garden” werd goed onthaald en zit ondertussen rond de 650.000 streams op Spotify. Een mooi gegeven voor de band die voor de rest nog niet heel veel muziek heeft uitgebracht, maar het lijkt erop dat daar verandering in komt, want nu brengen ze “Hit Like A Girl” uit. De band verzilverde ook een platencontract bij Fueled By Ramen, bekend van Fall Out Boy, Paramore en Panic! At The Disco, dus een grote toekomst zou er wel eens in kunnen zitten.

“Hit Like A Girl” begint al zeer stevig waar de gitaar losgaat en onmiddellijk de toon zet. Na een tijdje komt frontvrouw Edith Johnson erbij en vervolledigt ze het plaatje met haar stem. Ze heeft een zeer goede stem om in dit genre te zingen, je hoort dat ze niet bang is om haar mond open te doen en de zware gitaren en drums mee te begeleiden. Met leuke speelse teksten die voor een bepaalde positiviteit zorgen en stevige gitaren, weet Meet Me @ The Altar toch iets vernieuwend te brengen in het genre. Het lijkt wel alsof we terug in de gloriejaren van de poppunk zijn terecht gekomen! Aangenaam verrast dat het genre terug zo opleeft.

TwitterInstagramFacebook

93 posts

About author
De liefde voor muziek is oneindig.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.