Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Snakeheads – “Shit I Don’t Have Time For” (feat. A. Swayze)

Het was op 15 maart dag op dag een jaar geleden dat we afscheid moesten nemen van Pete Lusty, oprichter van Ivy League Records. Om hem te eren, brengt dat label nu postuum een samenwerking tussen Lusty en zijn goede vriend James Roden uit. Andrew Swayze, de frontman van Lusty’s favoriete band bij Ivy League Records A. Swayze & The Ghosts, werkte mee aan het nummer. ‘The song perfectly encapsulates the vitality and endless energy that Pete brought to everything he did, and that swept up everyone in his orbit’, aldus Ivy League Records in een recente facebookpost.

Dat Lusty fan was van A. Swayze & The Ghosts, is niet ver zoek op “Shit I Don’t Have Time For”, aangezien het een lekkere garagepunkplaat is geworden. Verwacht geen nummer dat je met zijn drijvende kracht of verrassende creativiteit zal omver blazen, want dat is het niet. Het is wél een single geworden die het leven viert en zich afkeert van de enorme haast die de maatschappij vandaag kent. ‘Shit I don’t have time for! Drives me up the frickin’ wall!’ wordt er gezongen in het refrein, met op de achtergrond simpele, maar coole riffs die het eerbetoon nog wat extra kracht bijzetten. Rust in vrede, Pete.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
AlbumsRecensies

A. Swayze & the Ghosts - Paid Salvation (★★★★): Sloopkogel deluxe

Als je bang bent dat we weer een alinea gaan vol spuien met lof over Australische punk, vrees niet: alinea twee staat…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles A. Swayze & the Ghosts - "Nothing Left to Do" & "Paid Salvation"

Dubbel goed nieuws van A. Swayze & The Ghosts. De Australiërs losten vandaag nog eens twee nummers uit hun aanstaande debuutplaat Paid Salvation dat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.