Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ola – “Long Night”

Misschien zijn er enkelen onder jullie die al van Ola hebben gehoord, maar onder het grote publiek is hij nog relatief onbekend. Daar zou nu verandering in moeten komen. Twee jaar na zijn succesvolle deelname aan The Voice Belgique komt de 21-jarige zanger met zijn debuutsingle “Long Night” op de proppen. Het is zo’n nummer dat je met haar tekst laat verlangen naar nachten waarvan je niet wilt dat ze ophouden, omdat er magie in de lucht hangt. Het is dus de deale timing om deze single te droppen met het oog op de zomer.

In de intro krijgen we al te horen hoe vlot Ola met zijn gitaar is. Want ja, niet alleen pleziert Ola ons met zijn warme stem, ook voor de compositie van het nummer is hij zelf verantwoordelijk. Die is best wel verrassend. Hoe spannend en mysterieus “Long Night” het ene moment is, zo catchy en opzwepend is het enkele seconden later. Een combinatie die niet voor de hand liggend is, maar wel werkt. Het refrein heeft bovendien zo’n grote herkenbaarheidsfactor dat het, na enkele keren gehoord te hebben, in je hoofd blijft hangen.

Als “Long Night” slechts een glimp geeft van wat Ola nog in zijn mars heeft, gaan we zeker en vast nog meer van hem horen. Van een binnenkomer gesproken!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kleinpunk - "Alles Keert"

Ondertussen is het een jaar geleden dat Kleinpunk haar debuutsingle “Stressparade” op de wereld losliet, waarmee ze zichzelf op de kaart van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Noah Kahan - “Forever”

Het is zeker geen geheim dat je op dit moment niet om Noah Kahan heen kan: “Stick Season” staat overal te gloeien…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Colouring - "Love To You, Mate"

Colouring, ofwel Jack Kenworthy, zoals de man echt heet, weet hoe hij moet scoren. De artiest en producer afkomstig uit Nottingham brengt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.