Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Moontype – “3 Weeks”

Nieuw opkomend talent zien we maar al te graag en onder deze noemer valt Moontype zeker. Het trio uit Chicago kwam begin vorig jaar op de proppen met hun allereerste single “Ferry“. Na de release van “About You” begin dit jaar, maken ze het trio compleet met het gloednieuwe “3 Weeks”. Het zijn allen voorsmaakjes van hun gloednieuw debuutalbum Bodies Of Water die er volgende maand aan zit te komen. 2 april is de exacte datum, maar na het beluisteren van “3 Weeks” zijn we blij dat we niet veel langer dan nog drie weken hoeven te wachten.

Vergeleken met de twee voorgangers komt Moontype voor de dag met een rustig en intiemer nummer. De subtiele en ingetogen zang van Margaret McCarthy geeft meteen aan welke weg ze willen inslaan. Het moet niet altijd uptempo zijn en “3 Weeks” is hier het zuiverste bewijs van. De simpele, maar gevoelige gitaarsnaren die fluweel aangeraakt worden, horen we ook maar al te graag. De stem is anders, de gitaren zijn anders en het geheel is beter dan ooit.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.