Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Audio Book Club – “Boots”

Dylan Jordan, Derek Moore, Adam Thornbrough en Zach Pearson staan bekend om hun vrolijke, dynamische popgeluid. Onder de noemer Audio Book Club doen deze kerels uit Oklahoma wederom waar ze goed in zijn: nostalgische energie spuwen tot de laatste noot gezongen is. Na de in 2018 verschenen single “Dean” en de daaropvolgende ep’s What if We Got Buff en Houston I Am a Problem staat deze boekenclub klaar om jouw deur in te beuken.

We zetten ons in de startblokken tijdens de intro: strakke zang, gitaar en drums weten meteen de aandacht te trekken. De groep weet erg goed te flirten met het postpunkgeluid van onder andere Gang of Four. De aanstekelijke synths maken het geheel compleet. Wat volgt is een erg dansbaar DEVO-geluid, met bijhorende breakbeat die het refrein feilloos weet aan te kondigen.

Na enkele luisterbeurten merk je al snel dat dit refrein goed blijft hangen, en dat ook de rest van het nummer sterk overeind blijft en geen seconde verveelt. De catchy hooks, het listige gitaarwerk, de meeslepende zang en de uitstekende drums doen ons vermoeden dat dit nummer live echt wel potten zal breken. Geen boekenclub voor brave huismoeders.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Courting - Grand National (★★★★): De draak steken met alles en iedereen

Het postpunk-vijftal Courting uit Liverpool tekende afgelopen jaar, nadat ze met “Football” een waar anthem losten, een deal bij Nice Swan Records…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single The Early Mornings - "Blank Sky"

Manchester is al decennialang een voedingsbodem voor geweldige muziek. Legendarische bands als Oasis en The Stone Roses zijn vandaag niet meer weg…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single the Yummy Mouths – “Trans-Lunar Injection”

Uit de Kempische gronden in ons land wordt de laatste jaren heel wat mooie muziek gemaakt, denk maar aan bands zoals Equal…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.