Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Audio Book Club – “Boots”

Dylan Jordan, Derek Moore, Adam Thornbrough en Zach Pearson staan bekend om hun vrolijke, dynamische popgeluid. Onder de noemer Audio Book Club doen deze kerels uit Oklahoma wederom waar ze goed in zijn: nostalgische energie spuwen tot de laatste noot gezongen is. Na de in 2018 verschenen single “Dean” en de daaropvolgende ep’s What if We Got Buff en Houston I Am a Problem staat deze boekenclub klaar om jouw deur in te beuken.

We zetten ons in de startblokken tijdens de intro: strakke zang, gitaar en drums weten meteen de aandacht te trekken. De groep weet erg goed te flirten met het postpunkgeluid van onder andere Gang of Four. De aanstekelijke synths maken het geheel compleet. Wat volgt is een erg dansbaar DEVO-geluid, met bijhorende breakbeat die het refrein feilloos weet aan te kondigen.

Na enkele luisterbeurten merk je al snel dat dit refrein goed blijft hangen, en dat ook de rest van het nummer sterk overeind blijft en geen seconde verveelt. De catchy hooks, het listige gitaarwerk, de meeslepende zang en de uitstekende drums doen ons vermoeden dat dit nummer live echt wel potten zal breken. Geen boekenclub voor brave huismoeders.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dog Race - "Terror"

Om de zoveel tijd duikt er in het muzieklandschap weer een nieuw postpunkbandje op, en zo kunnen we deze keer kennismaken met…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Cool Greenhouse - "Hard Rock Potato"

Laat je niet in de maling nemen, The Cool Greenhouse is noch een hardrockband, noch een band die draait rond de favoriete…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles The Dead Zoo - "Do Clean / Do Dirrrty" & "Siluett"

Gelukkig is The Dead Zoo geen collectie van doden dieren, maar wel ‘6 Thighs x 2 Drumsticks’. Deze Londense band bestaat uit…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.