Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Chloe x Halle – “Hazy” & “80/20”

De Amerikaanse zussen Chloe en Halle Bailey werden in 2013 ontdekt door niemand minder dan Beyoncé, nadat ze een razend populaire cover van “Pretty Hurts” op YouTube plaatsten. Sindsdien gaat het erg goed met hun carrière; vorig jaar brachten ze hun tweede studioalbum Ungodly Hour uit, dat lovende commentaren kreeg. Vooral de nummers “Ungodly Hour” en “Do It” vielen in de smaak. Chloe x Halle staan bekend om hun soulvolle, maar toch verschillende stemmen. Ze tonen ons wat echte r&b is en dat vinden we zeker niet erg!

De twee nieuwe singles maken deel uit van de heruitgebrachte versie van Ungodly Hour, die de ondertitel Chrome Edition kreeg. De sfeer in beide nummers is eerder onheilspellend en contrasteert met de rest van het album, maar geen nood: de engelachtige stemmen en sterke baslijn zijn nog steeds aanwezig. “Hazy” is uitdagend en onverwacht, maar eindigt wel met een drum and bass-beat. Hoewel die beat ietwat misplaatst voelt, verpest hij niet het volledige lied. Het succes van Chloe x Halle komt niet vroeg genoeg, want “80/20” maakt ons serieus nostalgisch naar de jaren negentig, toen r&b zijn hoogtij vierde. Tevens zijn “Hazy” als “80/20” nog steeds echt originele platen en raden we jullie aan om er even naar te luisteren.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.