Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Sarah Close – “Forgive or Forget”

Sarah Closes eerste liefde was YouTube, waar de Britse jarenlang covers maakte van nummers van allerlei popartiesten. Dat zag ze als een kans om met eigen liedjes door te breken in Groot-Brittannië. Dat eerste eigen nummer was “Call Me Out”, dat kort daarna gevolgd werd door de ep Caught Up. Enkele maanden later deed de singer-songwriter iets waar ze al lang van droomde: een contract tekenen bij een platenlabel. Maar nog voor de trein vertrokken was, werd de samenwerking al stopgezet. Daarop lanceerde ze haar eigen label, The Kodiak Club. Vanaf dan zat ze niet meer stil en haar debuutalbum And Now We’re Shining zag vorig jaar het licht.

De nieuwe single “Forgive or Forget” begint niet zoals we verwacht hadden. Geen aanstekelijk popdeuntje, wel met haar zoete stem begeleid door piano. Al snel wordt dat ingeruild voor een rustige beat. Het ziet er dan even naar uit dat het liedje een aanstekelijk popnummer wordt, maar het blijkt toch eerder voorzichtig en zacht te zijn. Zeker niet slecht, want die voorzichtigheid past bij de twijfels waar ze het in haar songtekst over heeft.

Wanneer Sarah Close in onze streken zal doorbreken, valt nog af te wachten. Als het van ons afhangt, moet dat niet lang meer duren.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kowzi – “Uptight”

In “Uptight” van Kowzi horen we iets wat we al lang niet meer gehoord hebben: pure pop, met een eenvoudige, maar dodelijk…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Julia Michaels - "Love Is Weird"

Julia Michaels maakte onlangs bekend dat haar debuutalbum op 30 april zal verschijnen. Haar nieuwe single “Love Is Weird” zal als tweede…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nathan Dawe – “Way Too Long" (feat. Anne-Marie & MoStack)

De Britse DJ Nathan Dawe heeft de handen ineengeslagen met singer-songwriter Anne-Marie en rapper MoStack om een nieuw nummer uit te brengen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.