Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Romanie – “I’m Anything (But Myself Around You)”

Voordat Romanie naar Melbourne verhuisde, had de West-Vlaamse hier al een mooi leventje opgebouwd. Ze had hier niet alleen haar vrienden en familie, maar bracht in 2019 ook al een ep uit en trad regelmatig op in haar thuisland. Ondertussen woont ze al ruim een jaar in het verre Australië. Ondanks dat de muzikante in het begin wat overdonderd was door al het talent in haar nieuwe thuisstad, heeft ze er ondertussen wel haar draai gevonden en bouwde ze er een muzikaal netwerk uit. Zo werkte ze voor haar nieuwe single samen met James Seymour, producer van onder meer Feelds, en werd het liedje gemasterd door Isaac Barter, die ook met Vance Joy samenwerkte. 

We tonen onszelf altijd van onze beste kant, en niet alleen op Instagram en andere sociale media, maar ook tegenover familie en vrienden. “I’m Anything (But Myself Around You)” gaat erover dat we altijd doen alsof alles goed gaat en het moeilijk vinden om te zeggen dat we een mindere dag, week of periode hebben. Romanie is in haar muziek wel oprecht en zo schreef ze voor haar nieuwe single een herkenbare tekst. Die tekst gaat gepaard met rustige indiemuziek en door haar eerder zachte manier van zingen, ligt dit nummer helemaal in de lijn van Julia Stone en Phoebe Bridgers. Naar het einde toe komt er wat meer kracht in het liedje en zo eindigt Romanie op een hoogtepunt.

Tijdens de eerste lockdown speelde Romanie een kleine set tijdens een livestream op onze Facebookpagina. Je kan deze nog steeds herbekijken.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Romanie - "Stranger In My Skin"

Romanie kan terugkijken op twee turbulente jaren. Niet alleen maakte de Belgische singer-songwriter een debuutep, ze verhuisde ook naar het zonnige Melbourne….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Romanie - "Billy"

Romanie is een 24-jarige singer-songwriter uit Gent. Met haar zoete stem, begeleid door een akoestische gitaar, brengt ze bijzonder intieme, ongekunstelde indiepop….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.