Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Muki – “I Make Boys Cry”

Hyperpop is stilaan geen nichegenre meer en boeit steeds meer popliefhebbers dankzij het succes van bijvoorbeeld Charli XCX of de recent overleden SOPHIE. In Australië hebben ze in ieder geval al een hyperpopster gevonden, waarmee ze internationaal willen uitpakken gezien recente successen. Zo werkte Muki onder andere samen met de beklijvende popster Slayyyter en staat met Car Crash Through Your Heart: Part 1 een groot project klaar dat komende zomer uitkomt.

Op “I Make Boys Cry” introduceert de zangeres ons tot ‘Mukiverse’, een alternatieve wereld met de wildste fantasieën uit haar brein. Inspiratie putte ze voor de sound bij PC Music en 80’s popiconen, maar ook Robyn en Rina Sawayama hebben een impact gehad op de jonge artieste. Het flitsende popnummer heeft een paar interessante industriële geluiden, die nog wat punch toevoegen aan “I Make Boys Cry”. Een nieuwe hyperpopheldin is bij deze gevonden.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1275 posts

About author
Certified pop-slet
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.