Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Honey Hahs – “Star Woman”

Een frisse wind waait door Zuid-Londen: Rowan, Robin en Sylvie, een zussendrietal tussen 14 en 19 jaar, vertellen in “Star Woman” het verhaal dat in hun leefwereld alomtegenwoordig is: passionele verliefdheid, of eerder het gebrek daaraan. Al maken ze er een vrijgevochten versie van die vrouwen moet aanzetten tot onafhankelijkheid die dus evengoed millennials en zelfs boomers zou kunnen inspireren in hun vastgeroeste leven. Best wel veel levenswijsheid voor een groepje Gen Z-tieners!

“Star Woman” start op een eenvoudige beat met lange – maar toonvaste – noten voor de vocalpartij. Met als resultaat dat de single meteen ietwat ‘zagerig’ overkomt. Met het refrein breekt het upbeat tempo wel iets meer open en geeft het de single een ‘catchy’ melodie die zeker blijft hangen. Het is ook deze melodie die het nummer een zeker ‘George Ezra’-gehalte geeft: een goede meezinger, maar na enkele keren luisteren switch je met veel genoegen naar een schijf met een iets steviger kaliber.

Het verschil in leeftijd van de zussen speelt in hun voordeel en maakt de meerstemmigheid en de algemene sfeer doorheen het nummer uniek en speels. “Star Woman” is een honingzoet werk dat het talent van Honey Hahs onweerlegbaar bevestigt maar dat zonder hun unieke set aan stemmen een beetje klef achterblijft.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Dayglow - "Something"

Het is ondertussen drie jaar geleden dat Dayglow debuteerde met het album Fuzzybrain. De Texaanse artiest liet daar zeker zien dat hij…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Abbie Ozard - "Breakdowns"

Abbie Ozard maakte met haar eerste ep Growing Pains in 2019 haar opmars als ‘the next big thing’ in de Britse muziekwereld….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Modern Bodies – “Invisible Line”

Als je tot een handvol seconden geleden nog niet van Modern Bodies gehoord had, zal je wellicht niet de enige zijn. De…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.