Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Honey Hahs – “Star Woman”

Een frisse wind waait door Zuid-Londen: Rowan, Robin en Sylvie, een zussendrietal tussen 14 en 19 jaar, vertellen in “Star Woman” het verhaal dat in hun leefwereld alomtegenwoordig is: passionele verliefdheid, of eerder het gebrek daaraan. Al maken ze er een vrijgevochten versie van die vrouwen moet aanzetten tot onafhankelijkheid die dus evengoed millennials en zelfs boomers zou kunnen inspireren in hun vastgeroeste leven. Best wel veel levenswijsheid voor een groepje Gen Z-tieners!

“Star Woman” start op een eenvoudige beat met lange – maar toonvaste – noten voor de vocalpartij. Met als resultaat dat de single meteen ietwat ‘zagerig’ overkomt. Met het refrein breekt het upbeat tempo wel iets meer open en geeft het de single een ‘catchy’ melodie die zeker blijft hangen. Het is ook deze melodie die het nummer een zeker ‘George Ezra’-gehalte geeft: een goede meezinger, maar na enkele keren luisteren switch je met veel genoegen naar een schijf met een iets steviger kaliber.

Het verschil in leeftijd van de zussen speelt in hun voordeel en maakt de meerstemmigheid en de algemene sfeer doorheen het nummer uniek en speels. “Star Woman” is een honingzoet werk dat het talent van Honey Hahs onweerlegbaar bevestigt maar dat zonder hun unieke set aan stemmen een beetje klef achterblijft.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Cautious Clay – “Wildfire”

Cautious Clay, ook wel bekend als Joshua Karpeh, is een Amerikaanse singer-songwriter die in verschillende genres experimenteert, zoals hiphop, rhythm-and-blues en indiepop….
AlbumsRecensies

dodie – Build a Problem (★★½): Gebrek aan lef resulteert in een mengelmoesje

Na haar ep Human uit 2019 brengt dodie vandaag haar eerste echte album uit: Build a Problem. Met een ruim halfuur aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.