Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ethan Tasch – “Blocked”

Ethan Tasch is een naam die niet onmiddellijk een belletje doet rinkelen, maar de jonge man uit Los Angeles zag z’n debuutsingle “Room” ondertussen al meer dan twee miljoen keer beluisterd op Spotify. Gezien het nummer werd gelost in augustus 2020, vinden wij dit een opmerkelijk goed resultaat. De jonge Amerikaan verblijdt ons met frisse indie, beïnvloed door groovy soul. “Zombies” was het tweede nummer die hij met de wereld deelde.

Tijd voor een nieuwe telg dacht Ethan, en brengt met “Blocked” opnieuw een dijk van een single uit. Het geheel start met een zeer toffe akoestische gitaar, die stelselmatig wordt aangevuld door zang en drum. Een prachtige gitaarriff geeft het refrein een groovy twist en tilt het nummer naar een hoger niveau. De absolute climax komt er helemaal op het eind alwaar een gitaarsolo de kers op de taart zet.

Met “Blocked” bevestigd Ethan Tasch z’n sterke start helemaal. Wij kijken alvast uit wat deze jonge Amerikaan nog in de spreekwoordelijke pijpleiding heeft zitten!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.