banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Kaíoti – “Any Hour”

Elke dag proberen enkele debutanten hun stempel te zetten op de muziekwereld. Bij sommige lukt dat meteen, en anderen hebben daar even tijd voor nodig. Nog een ander deel van die debutanten hebben al ervaring bij een ander project en zijn uit naar een soloproject. In dat rijtje past de singer-songwriter Carter McNeil, die met zijn andere psychpunk band Ghost King al meerdere singles en albums uitbracht. Nu probeert de jonge Amerikaan het zelf met een nieuw indieproject dat de naam Kaíoti kreeg.

Met zijn debuutsingle “Any Hour” vormt Carter een weg naar een innerlijke, fantasierijke reis, waarbij we kunnen wegdromen als we onze ogen sluiten. Dat komt mede door de psychedelische drijfveer die de Amerikaan meeneemt van zijn vorige band, maar ook door de speelse invloeden die Kaíoti uit bands als Arcade Fire en MGMT haalt. De luchtige synths en de glinsterende gitaren zijn daar goede voorbeelden van. Daarnaast schuift de muzikant ook de dartelende songtekst nadrukkelijk naar voren, die overigens nog een duidelijke boodschap omtrent een tikkende tijdklok met zich meebrengt. “Any Hour” is een fris, eigentijds nummer dat we de komende weken zeker nog eens gaan opleggen.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ultra Q - "Bowman"

Na een wachttijd van ettelijke maanden keert Ultra Q terug met een nieuwe single, “Bowman”. De zanger van het rockende viertal uit…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Cola Boyy - Prosthetic Boombox (★★★½): Is het al zomer?

Afgelopen week draaiden bekende voetballers als Cristiano Ronaldo en Manuel Locatelli Coca Cola nog een loer door doodleuk de drankflesjes van de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single The Chills - "Worlds Within Worlds"

The Chills heeft hun naam niet gestolen want het Nieuw-Zeelandse gezelschap maakt al vanaf midden jaren ’80 slome, sympathieke en soms emotionele…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.