Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Isak Danielson – “If You Ever Forget That You Love Me”

De drieëntwintigjarige Isak Danielson heeft al twee langspelers op zijn naam staan, waarvan Remember To Remember Me pas vorig jaar in de winkelrekken verscheen. Sindsdien bracht de Zweed, die opgegroeid is in de buurt van Göteborg, regelmatig nog een nieuwe single uit. Zo kregen we eerder dit jaar nog het oprechte “Face My Fears” te horen. Beiden zouden deel uitmaken van een klein album dat binnenkort verschijnt.

“If You Ever Forget That You Love Me” is een ingetogen pianoballade die doet denken aan het tweede album van Sam Smith. De stem van Isak Danielson leunt hier dicht aan bij die van de Britse muzikant. De Zweed gaat hier en daar aardig in de hoogte met zijn stem en hij legt heel wat emotie in zijn zang. Met wat subtiele backings komt er wat meer diepgang in het nummer en zo krijgen we na het iets minder speciale “Face My Fears” nu een mooie, pure track te horen.

Op 5 maart verschijnt Tomorrow Never Came.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

785 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.