Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single A3aan – “Waarheid”

Wie een beetje vertrouwd is met het Leuvense heeft zeker al gehoord van Adriaan Dirickx, of A3aan. De jonge Belg rapt al sinds 2013 bij Soundrascalz, waarmee hij maar liefst twee albums uitbracht sindsdien. Hij bracht eerder al een aantal solonummers uit en nu is hij er weer met “Waarheid”. Het nummer gaat naar eigen zeggen over het vaak te mooi voorgestelde beeld, dat mensen van zichzelf naar voren schuiven op sociale media. Dirickx wil het echte verhaal en laat dit ook duidelijk horen.

Het nummer ligt in de lijn met wat we hoorden van A3aan. Met een sappig Leuvens accent rapt hij heel sterk geschreven teksten. Je wordt meegesleept in een mooi verhaal met een catchy refrein waar mooi naartoe gewerkt wordt. ‘Ik zal u een antwoord bieden: Ge bent pas een winnaar als ge leert te verliezen’, voor de taalpuristen onder ons is het misschien een nachtmerrie om naar te luisteren, maar als je door het accent heen kan luisteren en goed naar de tekst luistert, valt je mond open. Een sterke tekst met een mooie boodschap.

Van A3aan gaan we zeker nog werk zien passeren, al dan niet solo. We weten niet wanneer, maar we weten wel dat we ernaar uitkijken!

Website/Facebook

27 posts

About author
Ik beschouw mezelf als de visuele representatie van een tekort aan slaap en een teveel aan cafeïne.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Yung Mavu - Luxury Denim (★★★★): Kwaliteit boven kwantiteit

Yung Mavu is al lang niet meer de tiener die voor de grap een Harry Potter-rap schreef. Toen de jonge rapper in…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Irimias Timmerman - "Ze Sprak In Fabels Over De Zandkorrels"

Een fabelachtigere naam dan Irimias Timmerman kent geen ander mens; zelfs Béla Tarr, filmmaker en inspiratie voor die prachtnaam, mag die titel…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Ratmosphere - "Long Time"

Hier zijn we weer, met nog meer Belgisch geweld. Ratmosphere is voor de meeste een relatief nieuwe naam, maar ze hebben tijdens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.