Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Paris Texas – “HEAVY METAL”

Ze hebben nog maar net hun eerste single gedropt en Paris Texas wordt al gevolgd door Travis Barker op Instagram. Het duo afkomstig uit LA (en dus niet uit Parijs en/of Texas zoals de naam doet vermoeden) bestaat uit Louie Pastel en Felix. Voor de rest is er nog niet veel over de twee geweten, maar Paris Texas valt intussen al onder hetzelfde management als Clairo. Er mag dan nog wat mysterie heersen rond de uitvoerders van “HEAVY METAL”, het nummer is in ieder geval veelbelovend.

“HEAVY METAL” bevat wel enkele stevige gitaren, maar is in de eerste plaats toch een hiphop nummer. Het duo rapt er op los zonder echte strofe-refrein structuur waarbij bepaalde stukken tekst regelmatig terugkomen. Louie Pastel en Felix komen onverwacht uit de hoek, aangezien het vrij stevige nummer op het einde vervalt in rustig gitaarwerk. De ruige rapvibes in combinatie met de ruige productie zorgen ervoor dat de band zijn hiphop op een stevige manier naar voor kan brengen en net daardoor zijn ze zo veelbelovend. Zonder veel gêne en met vooral grote durf serveren ze ons kletterende rapmuziek. Onder andere hierdoor worden we vrijwel meteen benieuwd naar wat het duo nog voor ons in petto heeft.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

587 posts

About author
Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Accept - “Too Mean To Die”

Toen we ook vandaag op zoek gingen naar zekerheden in het leven, kwamen we Accept tegen. Deze Duitse groep is nog altijd…
AlbumsRecensies

Trivium – What The Dead Men Say (★★★★): Catchy refreinen in een leren jasje

Het is al het negende album dat Trivium op 24 april 2020 de studio’s uitwaaide. De Amerikaanse band bestaat ruim twintig jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Trivium - "Amongst The Shadows & The Stones"

Wanneer we verplicht worden om thuis te blijven, kunnen we alleen maar gelukkig worden van nieuwe muziek. Vele artiesten kiezen ervoor om…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.