Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Paris Texas – “HEAVY METAL”

Ze hebben nog maar net hun eerste single gedropt en Paris Texas wordt al gevolgd door Travis Barker op Instagram. Het duo afkomstig uit LA (en dus niet uit Parijs en/of Texas zoals de naam doet vermoeden) bestaat uit Louie Pastel en Felix. Voor de rest is er nog niet veel over de twee geweten, maar Paris Texas valt intussen al onder hetzelfde management als Clairo. Er mag dan nog wat mysterie heersen rond de uitvoerders van “HEAVY METAL”, het nummer is in ieder geval veelbelovend.

“HEAVY METAL” bevat wel enkele stevige gitaren, maar is in de eerste plaats toch een hiphop nummer. Het duo rapt er op los zonder echte strofe-refrein structuur waarbij bepaalde stukken tekst regelmatig terugkomen. Louie Pastel en Felix komen onverwacht uit de hoek, aangezien het vrij stevige nummer op het einde vervalt in rustig gitaarwerk. De ruige rapvibes in combinatie met de ruige productie zorgen ervoor dat de band zijn hiphop op een stevige manier naar voor kan brengen en net daardoor zijn ze zo veelbelovend. Zonder veel gêne en met vooral grote durf serveren ze ons kletterende rapmuziek. Onder andere hierdoor worden we vrijwel meteen benieuwd naar wat het duo nog voor ons in petto heeft.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1186 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bruce Dickinson - “Afterglow of Ragnarok”

Waardig ouder worden. Het onderwerp kwam meteen ter sprake bij de lancering van “Afterglow of Ragnarok”, de nieuwe single van Bruce Dickinson….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Divorce - "Scratch Your Metal"

Heel veel tijd om te ontspannen heeft Divorce niet gehad. Het Britse viertal beleefde namelijk een uiterst drukke festivalzomer in eigen land…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Avenged Sevenfold - "We Love You"

Het is alweer enkele jaren geleden dat Avenged Sevenfold met Diamonds in the Rough een nieuw album op de wereld losliet. Gelukkig…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.