Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lennert Wolfs & Voltage DJ – “Trouble” (feat. Charine Eyny)

Niet één, niet twee, maar drie keer talent in deze “Trouble” van Lennert Wolfs en Voltage DJ. Een samenwerking tussen twee talentvolle beginnende producer-dj’s is altijd spannend, maar deze twee heren willigen de verwachtingen compleet in. Voor de vocals gingen ze aankloppen bij de Nederlandse schone Charine Eyny, die deelnam aan The Voice Holland in seizoen 10.

Wolfs kennen we al van de Tomorrowland Wintereditie in 2019. Hij bracht eerder al singles uit zoals “Firestarter” en hij vlogt ook geregeld op zijn eigen YouTube-kanaal. Voltage, ofwel Tibeau Reynaerts, zal ongetwijfeld ook wel een belletje doen rinkelen. De 22-jarige dj uit Leuven won namelijk de laatste editie van MNM Start to DJ. De twee ambitieuze Belgen kennen elkaar al langer dan vandaag. De heren hadden al vaker met elkaar gesproken over het uitbrengen van een singletje, en op een avondje uit in Leuven is het masterplan geboren: ‘Op een heel vage nacht op de Oude Markt werd besloten dat we de plaat concreet gingen uitwerken’, vertelt Tibeau ons. ‘Het was een werk van lange adem. Door de lockdown is er zeker ook wat vertraging op gekomen, maar al bij al verliep het nog vrij vlot om vanop afstand een song op de wereld te brengen.’ De samenwerking met de Nederlandse Charine was heel toevallig, na het bekijken van haar video’s van The Voice Holland besloten Lennert en Tibeau al snel dat ze met haar wilden samenwerken. Zij zag dit gelukkig ook helemaal zitten en “Trouble” was geboren.

Een goede keuze als je het ons vraagt want de song mag er heus wel zijn! Het is een typische danceplaat die ons doet verlangen naar een avondje stappen. Een duidelijke opbouw met fijne plezierige kreetjes op de achtergrond die het nummer naar een leuke dansbeat brengen. Vernieuwend kunnen we de plaat helaas niet noemen, er zijn geen dingen die ons meteen doen denken ‘Wow, dit heb ik nog nooit gehoord’, maar dat maakt het nummer absoluut niet minder goed. Ietwat commercieel, maar toch met een persoonlijke insteek, we lusten er wel pap van! Tekstueel is het nummer ook heel goed geschreven. ‘I’m just chilling with my homies, nobody can tell us where we’re gonna end up tonight’, een tekst die al onze wilde avonden representeert. Een avond tegemoet gaan zonder te weten waar je zal eindigen… Graag!

Betekent dit nummer de lancering van Voltage en Charine? Dat zal enkel de tijd uitwijzen, maar we zijn er zeker van dat de zaal plat zal gaan wanneer “Trouble” door de boxen klinkt!

Lennert Wolfs: Facebook / Instagram

Voltage DJ: Facebook / Instagram

36 posts

About author
Ik beschouw mezelf als de visuele representatie van een tekort aan slaap en een teveel aan cafeïne.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Majé - "Loud & Proud"

Majé, uitgesproken als madjé, is de artiestennaam van Elvira Lawson. De Roeselaarse gebruikt het Togolese woord, dat sierlijk of sierlijkheid begeesterd, als…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Crossbeat - "Nighthawks"

Dries Merre, Frederik Van Melle, Manou Maerten, Sten Sundahl en Lander de Vreese, dat zijn de vijf Gentenaren die Crossbeat vormen. Ze…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Driftwood - "Counterattack"

De alternatieve band Driftwood wist ons al te overtuigen met hun debuutalbum en nu laten ze weer een nieuwe single op ons…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.