Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Briston Maroney – “It’s Still Cool If You Don’t”

Van liveoptredens in woonkamers van de kleine stad Knoxville in Tennessee, tot optreden op festivals over de hele wereld, het is Briston Maroney gelukt. De Amerikaanse artiest zagen we in Europa zelfs al passeren als voorprogramma van Wallows. Aan de hand van zijn eps die hij jaarlijks uitbrengt, heeft Briston al bewezen dat hij zeker de moeite waard is om in de gaten te houden. Onlangs heeft zijn nummer “Freaking Out on the Interstate” uit 2018 zelfs een buitengewone terugkeer gemaakt in de hitlijsten. Het heeft hem bijna vijfitg miljoen streams opgeleverd, en dit allemaal voor er sprake was van een debuutalbum. Gelukkig moeten we daar nu niet lang meer op wachten, want samen met zijn nieuwe single “It’s Still Cool If You Don’t” heeft hij ook zijn debuutalbum Sunflower aangekondigd, die we op 9 april kunnen verwachten.

Dat Briston Maroney een meester is in storytelling, is ondertussen wel duidelijk. Ook in “It’s Still Cool If You Don’t” is hij in staat een situatie toepasselijk te laten aanvoelen. Het nummer komt voort uit gevoelens van onzekerheid zoals het niet zeker weten dat iemand hetzelfde voor jou voelt. Naast zijn kracht in het vertellen van een verhaal, is het eveneens zijn stem die opvalt. Briston heeft een unieke stem die perfect past bij zijn indierock muziek en enorm herkenbaar is. Dat in combinatie met zijn extreem persoonlijke tekst op “It’s Still Cool If You Don’t” lijken een band te creëren met iedereen die naar dit nummer luistert. Het lijkt wel alsof slechte nummers maken niet in zijn woordenboek staat, hopelijk trekt hij deze lijn door op zijn debuutalbum.

Instagram / Facebook / Twitter 

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

113 posts

About author
meisje met grote dromen
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singles Briston Maroney - "Oregon" & "Harvard"

De naam Briston Maroney doet bij de meesten niet bepaald een belletje rinkelen. Dat is iets dat wij echter behoorlijk jammer vinden,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.