Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sia & David Guetta – “Floating Through Space”

Zowel Sia als David Guetta bewezen in het verleden al verschillende keren dat ze weten hoe hits te scoren. De twee werkten in het verleden al vele malen samen en zo kregen wij bijvoorbeeld “The Whisperer”, “She Wolf (Falling To Pieces)” en “Titanium” te horen. Ondertussen lijken beide artiesten over hun hoogtepunt heen en valt er over beiden het één en ander te vertellen. Zo maakte de dj tijdens een set een einde aan racisme en deed hij een shout-out naar de familie van George Floyd, waar ze ongetwijfeld heel blij mee waren.

Minder tevreden waren sommige autistische mensen toen Sia bekend maakte dat Maddie Ziegler iemand met autisme zou spelen in haar film Music. Toen de zangeres op Twitter gevraagd werd waarom ze geen autistische actrice in haar film liet schitteren, stelde Sia de acteerprestaties van mensen met autisme in vraag en zei ze dat ze wel gezocht had, maar niemand had gevonden. Nadat Sia heel wat haat over zich heen kreeg, bood de zangeres eerder deze week haar verontschuldigingen aan en verwijderde ze haar Twitteraccount.

De negende samenwerking tussen Sia en David Guetta maakt deel uit van de soundtrack van Music. Ondanks dat “Floating Through Space” exact is wat je verwacht van Sia, lopen we niet warm van het nummer, doordat het gekende recept gewoon opnieuw wordt gebruikt. Op het lied feliciteert de zangeres ons dat we het nog een dag hebben uitgehouden, waardoor de iets donkerdere thema’s van Sia’s oude hits opnieuw om de hoek loeren. Muzikaal gezien is het lied heel flauw. Zwakke beats en geluidjes volgen elkaar in voorspelbare volgorde op waardoor het smaakt als een flauw afkooksel van wat David Guetta en Sia ooit wisten te bereiken. Het titanium waarover Sia ooit zong over de beats van Guetta, is na al die jaren toch beginnen roesten.

Sia: Facebook / Instagram

David Guetta: Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

914 posts

About author
braaf zijn hé
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Black Eyed Peas, Shakira & David Guetta - "DON'T YOU WORRY"

Black Eyed Peas. Ooit werd elk lied dat de Amerikanen uitbrachten zonder twijfel een gigantische hit. De drie mannen en Fergie leken…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Galantis, David Guetta & Little Mix - "Heartbreak Anthem"

De laatste maanden waren zeer turbulent voor de vrouwen van Little Mix. Jesy verliet de groep, en Leigh-Anne verloofde zich en geraakte…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Red Moon - "emotional"

Joanna-Deborah Bussinger brengt in haar muziek de emoties naar boven, onder de naam Red Moon. ‘Wij maken geen algoritmes, wij maken golven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.