Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

© CPU - Toon Miermans

© CPU – Toon Miermans

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse singer-songwriter Tove Lo. In 2013 werd de Nederlandse DJ Martin Garrix internationaal bekend, met de single “Animals“. Uiteindelijk brak hij steeds sterker door en werkte hij samen met grote namen zoals David Guetta, Dua Lipa, Avicii en Bebe Rexha. Samen met John Martin kreeg hij vorig jaar een dikke hit te pakken met de single “Higher Ground“. Klinkt Tove Lo nog niet zo bekend in de oren? Zij schreef o.a. songs voor het duo Icona Pop en Aloud. Daarnaast is ze ook te herkennen van het nummer “Heroes” met DJ Alesso.

Het voelt als een eeuwigheid en juist dáarom worden grote verwachtingen gecreëerd bij deze nieuwe song. Fans speculeren hevig en hopen sterk op een echte clubtrack. Wel, ‘let’s break the doubts’! De single “Pressure” is een deep house track en verdient ongetwijfeld in de spotlights te staan! Deze eerste 2021-single van Martin Garrix en Tove Lo was zeker het wachten waard. Het nummer straalt een zekere partyvibe uit. De combinatie van de beats en tekst met een ideale stem blijven meteen in het hoofd hangen. Of dit een hit wordt? Zonder enige twijfel!

Martin Garrix: Facebook / Instagram / Website
Tove Lo: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Calvin Harris - Funk Wav Bounces Vol. 2 (★★): Dertien in een dozijn

We willen niet denigrerend doen over je sociale capaciteiten, maar in vergelijking met het adressenboekje van Calvin Harris, zal zowat iedereen het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lolo Zouaï - "Blur"

De Amerikaans-Frans-Algerijnse Lolo Zouaï heeft zich sinds haar debuut al in verschillende muzikale gedaantes laten zien, van meer sensuele r&b tot alternatieve…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Tove Lo - "True Romance"

Tove Lo mag dan al een tijdje bezig zijn met muziek, het is pas dit jaar dat ze een grote stap zette…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.