Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Martin Garrix & Tove Lo – “Pressure”

© CPU - Toon Miermans

© CPU – Toon Miermans

Martin is back on track! Acht maanden na zijn laatste release brengt hij nu “Pressure” uit én dit samen met de Zweedse singer-songwriter Tove Lo. In 2013 werd de Nederlandse DJ Martin Garrix internationaal bekend, met de single “Animals“. Uiteindelijk brak hij steeds sterker door en werkte hij samen met grote namen zoals David Guetta, Dua Lipa, Avicii en Bebe Rexha. Samen met John Martin kreeg hij vorig jaar een dikke hit te pakken met de single “Higher Ground“. Klinkt Tove Lo nog niet zo bekend in de oren? Zij schreef o.a. songs voor het duo Icona Pop en Aloud. Daarnaast is ze ook te herkennen van het nummer “Heroes” met DJ Alesso.

Het voelt als een eeuwigheid en juist dáarom worden grote verwachtingen gecreëerd bij deze nieuwe song. Fans speculeren hevig en hopen sterk op een echte clubtrack. Wel, ‘let’s break the doubts’! De single “Pressure” is een deep house track en verdient ongetwijfeld in de spotlights te staan! Deze eerste 2021-single van Martin Garrix en Tove Lo was zeker het wachten waard. Het nummer straalt een zekere partyvibe uit. De combinatie van de beats en tekst met een ideale stem blijven meteen in het hoofd hangen. Of dit een hit wordt? Zonder enige twijfel!

Martin Garrix: Facebook / Instagram / Website
Tove Lo: Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Marshmello - "Chasing Stars" (feat. Alesso & James Bay)

Zelfs met een witte cilinder op zijn hoofd, lijkt Marshmello niet echt van de anonimiteit te kunnen genieten. Hoewel de man daar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Dua Lipa & Elton John - "Cold Heart" (PNAU remix)

Elton John en Dua Lipa: de één heeft er al een fantastische carrière opzitten, de ander zit momenteel op het hoogste punt…
Nieuwe singles

Nieuwe single Icona Pop & VIZE - "Off Of My Mind"

‘I don’t care, I love it’, met die wijze woorden veroverde Icona Pop in 2012 de radiogolven. Tot op heden is “I…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.